Animatievideo – ZorgMies (İsmail Fiçi)

BEKA Media heeft een groot deel van een animatievideo gesponsord voor een mooi maatschappelijk project. Toen zij hoorden dat ons budget niet toereikend was boden zij zelf aan om de video toch te maken tegen een gereduceerd tarief. Op respectvolle wijze werd besproken welk budget er wel beschikbaar was. En zo geschiedde….

De ontwerpers van de video volgen precies je wensen en door hun creativiteit en het vermogen om gevoel en ervaring in beeld vast te leggen, is het een prachtig resultaat geworden.

Wij en onze client, waar de video over gaat, zijn ontzettend tevreden met deze samenwerking.

Evelien Kraakman

ZorgMies regio Alkmaar

De animatievideo hierboven heeft ons team geproduceerd in opdracht van zorgorganisatie ZorgMies. ZorgMies wenste een animatievideo te laten maken voor een cliënt. Namelijk İsmail Fiçi. Zoals in de video zelf te zien is, is İsmail Fiçi in Turkije geboren. Niet lang na zijn geboorte bleek dat İsmail te maken had met een handicap.

Na door de jaren heen talloze dingen meegemaakt te hebben is İsmail presentaties gaan geven die gaan over zijn handicap. In de presentaties gaat het er voornamelijk om dat mensen met een beperking geen eerlijke kansen krijgen en anders worden behandeld. Omdat İsmail zijn handicap het echter lastig maakt de presentatie volledig zelf te geven, heeft zijn zorgorganisatie ZorgMies de hierboven te bekijken animatievideo aan ons laten maken.

ZorgMies İsmail Fiçi

Voordat onze animators in opdracht van ZorgMies aan dit project zijn begonnen, hebben wij van ZorgMies een relatief uitgebreid script gekregen. Dit script was een snelle rit door het leven van İsmail Fiçi, verteld vanuit zijn eigen perspectief. Het was de bedoeling dit script en het gevoel dat de cliënt hierbij had duidelijk over te brengen op de kijker. Een animatie is hiervoor natuurlijk een uitstekende keuze. 

Onze specialisten hebben dit script compact gemaakt en er is een voice-over ingesproken vanuit het standpunt van İsmail. Voice-overs zijn bij de productie van animaties sowieso aanraders, maar in deze situatie was het extra bijzonder omdat de voice-over sprak vanuit het standpunt van İsmail. Het geluid en beeld sluiten zodanig op elkaar aan dat de kijker der boodschap duidelijk binnenkrijgt.

Op basis van de voice-over zijn onze animators aan de slag gegaan met het project. Er wordt zo realistisch en duidelijk mogelijk getoond hoe belangrijke zaken in İsmail zijn leven zich afspeelden. In het kort gaan we met een video door het leven van de cliënt.

Een animatievideo laten maken is in een situatie als deze een erg goede keuze, omdat dit het mogelijk maakt toch visueel terug te gaan in de tijd en te laten zien hoe bijvoorbeeld İsmail Fiçi zijn kinderjaren eruit zagen.

Gebruikt bij presentaties

ZorgMies en İsmail gebruiken de animatievideo momenteel regelmatig voor de presentaties die worden gegeven. Dit geeft aanwezigen een duidelijk beeld en leidt tot erg mooie reacties. De opdrachtgevers waren uiterst tevreden met het eindresultaat van deze video.

Uw eigen video laten maken gaat bij ons naar uw wensen, maar met onze creativiteit! Geen cameraman inhuren, maar enkel los een video editor inhuren voor beelden die u zelf heeft gemaakt is ook mogelijk!

Vragen? Neem gerust contact op!

Loading...