Animatievideo – Tegelpartners

Tegelpartners is een bedrijf dat de ideale oplossing biedt voor een probleem waar veel klussers tegenaan lopen. Namelijk grote hoeveelheden aan overblijvende tegels na een tegelklus.

Tegelpartners biedt deze klussers de mogelijkheid om over gebleven tegels te koop te zetten op de website tegelpartners.nl. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar levert de klusser ook nog wat financieels op.

Daarnaast is het ook een kans voor de collega die juist wat tegels nodig heeft voor een tegelklus. Hij kan namelijk voor een laag tarief tegels inkopen via de Tegelpartners website.

Dit nieuwe en oplossingsgerichte project wilde Tegelpartners in beeld brengen door middel van een animatievideo. Hiervoor waren zij bij ons uiteraard aan het juiste adres. Wij van BEKA Media hebben de Tegelpartners animatie gemaakt naar wens en alle nodige creativiteit gebruikt.

Werkwijze tegelpartners animatie productie

Bij een animatievideo laten maken kan het zo zijn dat u als klant zijnde al volledig weet wat u wilt, maar het kan ook zo zijn dat u er nog redelijk blanco in staat. In het ene geval is het aan ons de taak om uw wensen exact na te leven, terwijl wij in het andere geval juist met advies komen wat voor video of animatie u het best kunt laten maken.

In het geval van Tegelpartners wist onze client in grote lijnen al zeker wat hij wide. Er was geen script, maar dit is dan ook niet noodzakelijk. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een creatieve animatievideo niet altijd geproduceerd hoeft te worden vanuit een script. In sommige gevallen is het juist de beste optie om de creativiteit van onze animators volledig te laten spreken.

Tegelpartners vertelde ons in grote lijnen wat er naar voren moest komen in de video. Wij van BEKA Media maakten hier een kort & krachtig verhaal van. Onze klant ging akkoord met het verhaal en schreef op basis van deze volgorde een voice-over tekst.

Eén van de professionele voice-overs waarmee wij samenwerken, in dit geval Sprekend Youri, sprak de voice-over in.

Vervolgens zijn onze animators aan de slag gegaan met de productie van deze video. De productie heeft in totaal ongeveer 2 weken geduurd. Na de levering heeft Tegelpartners enkele wijzigingspunten aan ons doorgegeven, waarna het project met grote tevredenheid van de klant is afgerond.

Uw eigen productie afnemen?

Wilt u na het bekijken van de animatie van Tegelpartners uw eigen animatie afnemen? Dien dan vooral uw aanvraag in via animatievideo laten maken! Stelt u liever eerst persoonlijk uw vragen aan onze specialisten? Neem dan gerust contact op.

Geen animatie, maar een reguliere bedrijfsfilm afnemen met echte beelden? Ga dan naar bedrijfsfilm laten maken.

Loading...