Animatievideo – Prikom B.V.

De animatievideo van Prikom B.V. is een soort die niet erg vaak voorkomt. Het gaat in de video namelijk niet om een bedrijf dat gepromoot of geïntroduceerd wordt. De video is bedoeld om bijvoorbeeld rechters ervan te overtuigen dat het niet te bewijzen valt wie een bepaald berichtje gestuurd zou hebben. Er wordt in de video onder meer verteld dat de eigenaar van een bepaalde telefoon, niet de persoon hoeft te zijn die deze telefoon ook gebruikt. Prikom B.V. De eigenaar is dus niet altijd de “schuldige”. 

Productie Prikom B.V. animatie

Bij de productie van deze video was het met name belangrijk om de punt van de klant goed naar voren te brengen. Een duidelijke uitleg was dus de hoogste prioriteit. Een animatievideo is hiervoor de ideale keuze. Onze klant heeft een tekst geschreven met al zijn voorbeelden en argumenten. Deze tekst is vervolgens door één van onze voice-overs ingesproken. Op basis van deze uitleg zijn onze specialisten vervolgens gaan animeren. Hoe het animeren precies werkt en hoe dit proces in elkaar steekt kunt u lezen in onze blog Animatievideo laten maken. Daarin leest u ook meer over de kosten van animatievideo’s. 

Deze videoproductie hebben wij bewust extra overzichtelijk gemaakt. Dit door continu na een bepaalde uitleg weer even uit te zoomen op het onderwerp. Een bepaald thema wordt belicht, waarna in het kort wordt getoond wat hiermee precies wordt bedoeld.

Belangrijk bij deze animatievideo is de manier waarop de voice-over en de beelden elkaar aanvullen. Het is immers cruciaal om niet alleen uitleg te geven, maar de kijker ook te overtuigen. Wij produceren niet alleen uw video naar wens, maar houden ook rekening met het marketingtechnische gedeelte. Dit houdt in dat onze specialisten weten hoe een bepaalde boodschap het best bij de kijker overgebracht kan worden. Dit wordt bij iedere videoproductie toegepast. Een vrijblijvend gesprek met één van onze media experts is overigens ook mogelijk!

Uw eigen productie afnemen

Zelf een vergelijkbare productie bij ons afnemen? Dan kunt u het best direct contact met ons opnemen. Ook kunt u een gratis offerte aanvragen. Op deze manier kunnen wij u immers de beste prijsindicatie geven op basis van uw eigen wensen.

BEKA Media streeft ernaar de productie van animatievideo’s voor iedereen toegankelijk te maken. Wij bieden de beste kwaliteit/prijs verhouding op dit vlak. We zorgen dat ook beginnende ondernemers de mogelijkheid hebben animatie films te laten maken. Dit is vaak niet het geval doordat animatievideo’s gemiddelde erg prijzig zijn. Vaak een stuk duurder dan reguliere videoproducties. 

Onze animatie karakters worden door getekend in Adobe Illustrator. In dit programma hebben onze specialisten de mogelijkheid ieder detail naar uw wens te maken. Het animeren zelf doen we meestal in After Effects. Ook Adobe Animate behoort tot de programma’s die we gebruiken. De productie van een animatie kost veel tijd. Mede hierdoor kan uw productie enkele weken duren. Iedere detail wordt 1 voor 1 geanimeerd. 

Hoelang uw productie zal duren vertellen wij u voor de start van het project. Dit varieert immers per productie. 

Loading...