Animatievideo – Verkeersschool Concept

De animatievideo van Verkeersschool Concept behoort tot de categorie geanimeerde promotievideo’s. In de video worden verschillende pluspunten van de verkeersschool goed naar voren gebracht. De kijker krijgt op een overzichtelijke wijze te zien waarmee deze rijschool zich onderscheidt van anderen. Het begint met een uitnodiging voor het inplannen van een online gratis proefles. Dit kan in Delft en omstreken. Vervolgens worden verdere details met betrekking tot de verkeersschol in beeld gebracht. Zo brengen we onder andere ter sprake dat Verkeersschool Concept niet alleen autorijlessen, maar ook motorrijlessen en lessen met de aanhanger aanbiedt. 

Productie animatievideo Verkeersschool Concept

Een animatievideo laten maken gaat bij ons exact naar uw wensen. Wij produceren de video zoals u hem wilt hebben en voegen hier alle nodige creativiteit aan toe. Daarnaast houden wij ook rekening met het marketingtechnische gedeelte. Wat is uw doel met de productie? 

Bij de productie hierboven van Verkeersschool Concept was het doel puur het promoten van de verkeersschool. Er zijn een aantal punten die hierbij erg belangrijk waren. Om te beginnen moet de kijker zich uitgenodigd voelen om een gratis proefles in te plannen. Daarnaast is het goed om te weten dat de verkeersschool ook lessen in het Engels geeft. De verschillende voertuigen waarin lessen mogelijk zijn behoren ook tot de belangrijke punten. Onze specialisten hebben de video dusdanig geproduceerd dat al deze punten duidelijk en positief naar voren komen.

De Verkeersschool zelf heeft ons een voice-over tekst geleverd. Het is aan te raden om uw voice-over tekst zelf te schrijven, omdat niemand uw branche beter kent dan uzelf. Onze specialisten zullen deze nog even voor u nalopen op taal en spelling indien u dat wilt. Vervolgens zal één van onze voice-overs de tekst inspreken. Uiteindelijk wordt dit dusdanig onder de video gemonteerd dat er een vloeiend geheel ontstaat. Belangrijk is dat de beelden en het geluid elkaar goed aanvullen. Wat betreft de volgorde van uw voice-over tekst geven wij u ook graag de nodige advies. 

Uw eigen productie laten maken

Heeft u na het kijken naar deze video interesse gekregen in het laten maken van uw eigen productie? Neem dan vooral contact met ons op. Wij beantwoorden telefonisch of via de mail graag al uw vragen. Verder kunt u een gratis offerte aanvragen. Op deze manier kunnen wij u de meest voordelige prijs geven op basis van uw eigen wensen. 

Als mediabedrijf streven wij ernaar onze diensten toegankelijk te maken voor iedereen. Gemiddeld gezien liggen prijzen van animatievideo’s in Nederland erg hoog. Dit is ook logisch, gezien de gigantische hoeveelheid tijd die animators in de productie moeten stoppen. Daarnaast vereist dit vak veel kennis en ervaring. Toch vinden wij het belangrijk dat dergelijke producties ook voor (bijvoorbeeld) startende ondernemers toegankelijk zijn. Daarom kijken we graag met u mee wat er in uw budget past. Verder bieden wij de beste kwaliteit/prijs verhouding. Uw animatie naar uw wens, maar met betaalbare prijzen!

Wilt u meer weten over hoe we animaties produceren, wat de voordelen ervan zijn en waarom de prijzen vaak erg hoog liggen? Lees dan ons artikel over een animatievideo laten maken

Loading...