Animatie films

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van animatie films die onze specialisten hebben geproduceerd.

Animatievideo – Tegelpartners

Tegelpartners is een bedrijf dat de ideale oplossing biedt voor een probleem waar veel klussers tegenaan lopen. Namelijk grote hoeveelheden aan overblijvende tegels na een tegelklus. Tegelpartners biedt deze klussers de mogelijkheid om over gebleven tegels te koop te...

Animatievideo – ZorgMies (İsmail Fiçi)

BEKA Media heeft een groot deel van een animatievideo gesponsord voor een mooi maatschappelijk project. Toen zij hoorden dat ons budget niet toereikend was boden zij zelf aan om de video toch te maken tegen een gereduceerd tarief. Op respectvolle wijze werd besproken...

Animatie films zijn moderne videoproducties waarvoor geen opnamedagen nodig zijn. Bij animatie films wordt alles namelijk digitaal ontworpen, getekend en in beweging gebracht. Steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor een animatievideo laten maken als promotiemiddel.

Animatie films brengen in verschillende situaties veel voordelen met zich mee en zijn ook nog eens zeer overzichtelijk. In sommige gevallen zijn animatie films zelfs betere keuzes dan reguliere bedrijfsfilms.

Hierboven vindt u enkele voorbeelden van animatie films, geproduceerd door onze specialisten voor onze klanten. De productie van een animatie film vergt hele andere soorten kennis en ervaring dan het laten maken van een "gewone" videoproductie. Wij van BEKA Media hebben echter ook voor de productie van animatie films de juiste vakmensen in huis! Wij zorgen niet alleen dat u aan het einde van de rit over een kwalitatief geweldige video beschikt, maar we houden bijvoorbeeld ook rekening met marketingtechnieken voor in uw animatie! We zorgen dat de boodschap zeer duidelijk overkomt bij uw kijker.

Soorten animatie films

Animatie films komen voor in veel verschillende soorten. De voorbeelden die u hierboven kunt bekijken laten de verschillen dan ook goed zien. Zo is bijvoorbeeld de productie van Verkeersschool Concept puur gebaseerd op het promoten van de verkeersschool. We laten aan potentiële klanten van het bedrijf zien waarmee de verkeersschool zich onderscheidt van anderen. In dit geval is reclame maken het grootste doel van de video.

Is uw doel om uw bedrijf te promoten door middel van een animatie? Dan gaan onze specialisten dusdanig aan de slag dat we met de video daadwerkelijk klanten maken van uw kijkers!

De animatie van Prikom B.V. daarentegen, is een video die puur gebaseerd op uitleg. Hierbij gaat het erom dat er niet te bewijzen valt wie bijvoorbeeld een bepaald berichtje gestuurd heeft vanaf een bepaalde telefoon. Animatie films als deze hebben totaal niet als doel om klanten binnen te halen, maar enkel om een bepaald verhaal duidelijk en overzichtelijk te vertellen. De voice-over in combinatie met de beelden zorgt dan ook voor een duidelijk verhaal.

Bij de productie van animatie films houden wij maximaal rekening met wat uw doel is! Wij produceren niet alleen uw video naar wens, maar onze marketingspecialisten kijken ook hoe iets het best naar voren gebracht kan worden. Over dit proces en de voordelen van animatie films vertellen we uitgebreid meer in het artikel Animatievideo laten maken. Ook leest u in dit artikel meer over onze tarieven en levertijden.

Wij van BEKA Media bieden u de voordeligste tarieven van Nederland als het gaat om de productie van animatie films!

Uw eigen productie

Uw eigen productie laten starten? Dat kan zeker! Om de meest voordelige op maat gemaakte prijsindicatie te ontvangen kunt u het best een gratis offerte aanvragen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op en sturen u een voordelige, op maat gemaakte offerte.

Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan voor een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding met betaalbare producties. Uw tevredenheid is absoluut onze prioriteit!

Loading...