Aftermovie – Zomerschool Talenten van morgen

In de aftermovie van Talenten van Morgen brengen we in beeld hoe de lessen en activiteiten eruit zagen tijdens de Zomerschool van de stichting. De Zomerschool werd georganiseerd om jongeren te helpen met extra ondersteuning bij bepaalde vakken. Er werd les gegeven over diverse thema’s en onderwerpen aan verschillende leeftijdscategorieën.

In totaal duurde het evenement een aantal weken. Hierbij hebben wij niet dagelijks gefilmd, maar alleen op de meest belangrijke dagen. Bij de productie van een aftermovie zoals deze, waarbij het evenement enkele weken duurt, is het vaak efficiënt om de belangrijkste dagen uit te kiezen voor de opnames. In dit geval is de eerste dag, een dag halverwege het evenement en de laatste dag gefilmd.

De samenwerking was heel prettig. Altijd heel netjes op tijd en kwaliteit prijs verhouding is ook top. Altijd een luisterend oor, wat heel fijn werken was!

Zakaria

Talenten Van Morgen

Videoapparatuur Zomerschool opnames

Voor deze videoproductie hebben wij uiteraard 4K videoapparatuur gebruikt. Onze voorkeur is in dit geval uitgegaan naar een Sony FDR camera en uiteraard een 4K drone van DJI.

Een drone piloot huren bij uw videoproductie is vaak een absolute aanrader. Beelden vanuit de lucht maken maken vrijwel elke video, en met name elke aftermovie, een stuk mooier en aantrekkelijker voor de kijker.

Onze keuze in apparatuur wordt gebaseerd op een aantal factoren. Allereerst kijken we naar de soort locatie. Daarnaast speelt het budget van de klant hierin ook mee. Is eer geen beperking in budget? Dan kiezen wij voor de best mogelijke videoapparatuur. Wilt de klant het toch iets goedkoper houden? Dan kan er gekeken worden naar wat neutraler apparatuur.

In beide situaties zijn de beelden die we leveren uiteraard 4K. Het enige verschil is dat neutralere camera’s vaak een iets minder cinematisch effect opleveren. Voor iedere soort videoproductie dezelfde camera is geen goede optie. Dit komt doordat wij van BEKA Media gespecialiseerd zijn in de productie van alle soorten video’s. Voor de ene productie is een Sony FS5 bijvoorbeeld een betere keuze, terwijl wee bij de andere video beter voor een Sony Z150 of a7S kunnen kiezen. Om niet in te leveren op kwaliteit maken wij deze keuze dus per shoot. 

Uw eigen productie laten maken?

Wilt u zelf eventueel een vergelijkbare productie bij ons afnemen, maar wilt u graag meer weten? Lees dan vooral even onze blog over een Aftermovie laten maken. Hierin vertellen wij van A tot Z hoe het proces in elkaar steekt. 

Spreekt u liever rechtstreeks met een specialist van ons? Neem dan vooral even contact op. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen

Loading...