Aftermovie – Stichting Leren voor de Toekomst

Stichting Leren voor de Toekomst organiseerde een uitgebreid programma met examentrainingen voor jongeren in Amsterdam. De Stichting deed dit op 4 verschillende locaties. Wij van BEKA Media maakten een uitgebreide aftermovie van dit evenement!

Hoe dichterbij de examens komen, hoe meer stres veel jongeren ervaren. Stichting Leren voor de Toekomst is een organisatie die zich bezighoudt met het helpen van deze jongeren bij hun ontwikkeling. De Stichting streeft ernaar ook voor jongeren die het thuis niet al te breed hebben, examentrainingen mogelijk te maken. Dit doen ze door betaalbare prijzen naar voren te brengen.

In de aftermovie van Stichting Leren voor de Toekomst is te zien hoe de examentrainingen eraan toegaan. In totaal werden er gedurende een week trainingen gegeven op 4 locaties in Amsterdam. Voor de aftermovie hebben wij gefilmd op 2 van de 4 locaties.

Kaan was bij ons een dag lang komen filmen voor een project in Amsterdam van Leren voor de Toekomst waarbij we meer dan 2000 gratis examentrainingen mochten geven. Fantastisch project + de prachtige beelden die zijn geschoten. Uitwerkingen waren meer dan super. Heel tevreden op het eindresultaat!

Sayfoullah

Leren Voor De Toekomst

Stichting Leren voor de Toekomst opnames

Voor de Leren voor de Toekomst aftermovie hebben wij gebruik gemaakt van verschillende filmapparatuur. De opnames binnen heeft onze cameraman met name gemaakt met een 4K Sony FDR camera.

Onze specialisten kijken per shoot naar wat de beste keuze is wat betreft filmapparatuur. Omdat bij aftermovies als deze snel handelen belangrijk is, hebben wij gekozen voor relatief compact apparatuur. Camera’s met veel instellingen kunnen ervoor zorgen dat belangrijke spontane momenten gemist worden. Uiteraard zorgen wij ook als compact apparatuur de betere keuze is voor 4K beeldmateriaal.

Verder hebben wij gebruik gemaakt van een DJI Mavic Air drone. De beelden van de drone zorgen ervoor dat de aftermovie een stuk pakkender wordt. Deze beelden hebben vrijwel altijd een enorme toegevoegde waarde aan een videoprudctie.

Onze drone piloot huren is ook los mogelijk.

In totaal duurde het evenement van Stichting Leren voor de Toekomst meerdere dagen, maar onze filmploeg heeft slechts 1 dag gefilmd. Indien alle nodige opnames in 1 dag passen is dit vaak een stuk efficiënter. Daarnaast zorgt dit dat de klant natuurlijk voor een lager bedrag klaar is.

De aftermovie start met beelden in locatie West. De tweede school waar we hebben gefilmd was in Amsterdam-Oost. Bij iedere locatie is onze cameraman begeleid door een medewerker van de Stichting. Hij wist exact waar op welk moment welke beelden gemaakt moesten worden. Dit maakte het ons natuurlijk ook een stuk eenvoudiger.

Uw eigen productie?

Wilt u zelf een soortgelijke videoproductie bij ons afnemen of meer te weten komen? Lees dan vooral even ons artikel over een Aftermovie laten maken.

Stelt u liever persoonlijk uw vragen? Dan kunt u gerust contact opnemen met ons. Onze specialisten helpen u graag! 

Ook kunt u een gratis offerte aanvragen. Op deze manier kunnen wij u de meest voordelige prijs geven, puur op basis van uw eigen wensen!

Loading...