Aftermovie – Leren voor de toekomst

Stichting Leren voor de toekomst organiseerde een uitgebreid programma met examentrainingen voor jongeren. Hoe dichterbij de examens komen, hoe meer stres veel jongeren ervaren. Stichting Leren voor de toekomst is een organisatie die zich bezighoudt met het helpen van jongeren bij hun ontwikkeling. De stichting streeft ernaar ook voor jongeren die het thuis niet al te breed hebben, examentrainingen mogelijk te maken. Dit doen ze door betaalbare prijzen naar voren te brengen. In de aftermovie is te zien hoe de examentrainingen eraan toegaan. In totaal werden er gedurende een week trainingen gegeven op 4 locaties in Amsterdam. Voor de aftermovie hebben wij gefilmd op 2 van de 4 locaties. 

Leren voor de toekomst aftermovie, de productie

Bij de productie hebben wij gebruik gemaakt van een 4K Sony FDR camera. Onze specialisten kijken per shoot naar wat de beste keuze is wat betreft filmapparatuur. Omdat bij aftermovies als deze snel handelen belangrijk is, hebben wij gekozen voor relatief compact apparatuur. Camera’s met veel instellingen kunnen ervoor zorgen dat belangrijke spontane momenten gemist woorden. Verder hebben wij gebruik gemaakt van een DJI Mavic Air drone. Onze drone piloot huren als extra dienst is bij aftermovies een absolute aanrader. Dit maakt uw videoproductie immers een stuk aantrekkelijker voor de kijker. 

In totaal duurde het evenement meerdere dagen, maar onze filmploeg heeft slechts 1 dag gefilmd. Indien alle nodige opnames in 1 dag passen is dit vaak een stuk efficiënter. Daarnaast zorgt dit dat de klant natuurlijk voor een lager bedrag klaar is. De aftermovie start met beelden in locatie West. De tweede school waar we hebben gefilmd was in Amsterdam-Oost. 

Uw eigen productie?

Wilt u zelf een soortgelijke videoproductie bij ons afnemen, maar wilt u graag meer te weten komen? Lees dan vooral even ons artikel over een Aftermovie laten maken. Stelt u liever persoonlijk uw vragen? Dan kunt u gerust contact opnemen met ons. Onze specialisten helpen u graag! 

Ook kunt u een gratis offerte aanvragen. Op deze manier kunnen wij u de meest voorodelige prijs geven, puur op basis van uw eigen wensen!

Kaan was bij ons een dag lang komen filmen voor een project in Amsterdam van Leren voor de Toekomst waarbij we meer dan 2000 gratis examentrainingen mochten geven. Fantastisch project + de prachtige beelden die zijn geschoten. Uitwerkingen waren meer dan super. Heel tevreden op het eindresultaat!

Sayfoullah

Leren Voor De Toekomst

Loading...