Een aftermovie laten maken is de ideale manier om terug te blikken op uw evenement. Daarnaast is een aftermovie laten maken ook een slimme manier
om bij de eventuele volgende editie van uw evenement meer bezoekers te trekken. Ook is het de optimale opvulling voor uw social media kanalen als
bedrijf zijnde!

Klik hier om onze aftermovie pakketten te bekijken of uw eigen aanvraag in te dienen!

Trouwvideo laten maken? Wij bieden u den scherpste prijzen en uiteraard de beste kwaliteit! Uw bruiloft gefilmd, gefotografeerd en uiteraard
gemonteerd. Lees vooral op uw gemak verder en bekijk onze trouwvideo pakketten. Ook het indienen van uw aanvraag is in een aantal
muisklikken gedaan!
Aftermovie laten maken? Wij helpen u graag!

4K Aftermovie op maat
4K Droneshots
Een geweldige terugblik op uw evenement
Professionele videomontage & kleurcorrectie
Op maat gemaakte prijs, geen verrassingen
Snelle leveringen
Gratis wijzigingen na productie

Echt klasse! Ik ben zeer tevreden met de uiteindelijke opnames, waar o.a. muziek, overgangen en ondersteunende teksten in gemonteerd zijn. Alles super professioneel. BEKA Media is een aanrader en Kaan een absolute topper!

Uw Culinaire Avond

Fred

Ontzettend fijne samenwerking gehad. Nadat ik met een zieke filmmaker kwam te zitten, heeft BEKA media mij uit de brand geholpen! Met een topresultaat als gevolg. Ontzettend flexibel, professioneel en duidelijke communicatie. Echt een aanrader! Nogmaals bedankt voor jullie goede service!

Detentie Centrum

Michel Q.

Wij als Stichting JOZ hebben een fantastische ervaring gehad met de mannen van BEKA Media. Ze hebben oog voor detail, zijn creatief en flexibel. Daarnaast geven ze de klant hun volle focus. Een enorme aanrader!

Stichting JOZ

Saif

Aftermovie laten maken pakketten

Pakket op maat aanvragen

Wilt u het volledige evenement laten filmen of een gedeelte?

Wilt u ook foto’s laten maken? Bij afname van een aftermovie krijgt u 50% korting op fotografie!

Wilt u drone beelden?

ontvangen op uw offerte? Meld u dan aan om GRATIS op de hoogte te blijven van onze nieuwe aanbiedingen!

Aftermovie laten maken? Wij helpen u graag!

Aftermovie laten maken? Dan bent u bij BEKA Media aan het juiste adres! Met een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding en de juiste videospecialisten produceren wij uw aftermovie naar uw wensen, maar met onze creativiteit!

Meteen uw eigen aftermovie laten maken? Klik hier om onze voordelige aftermovie pakketten te bekijken of uw eigen aanvraag in te dienen! Liever eerst meer te weten komen? Lees dan vooral op uw gemak even verder of neem contact met ons op!

Een aftermovie laten maken kan bij vrijwel alle soorten evenementen leiden tot talloze grote voordelen. In de ene situatie is het doel van een aftermovie laten maken het overhouden van een mooie herrinering, terwijl het in de andere situatie moet leiden tot meer bezoekers bij de volgende editie van uw evenement.

In beide gevallen houden wij zowel tijdens de opnames als tijdens de videomontage rekening met het uiteindelijke doel! We brengen alles op de juiste manier in beeld! Is de aftermovie maken bedoeld als promotie? Dan houden wij tijdens de productie ook rekening met de marketingtechnische vlakken.

U hoeft bij het laten maken van een aftermovie zelf niets te doen. Wanneer u een aftermovie laat maken kunt u er gerust vanuit gaan dat onze filmploeg alles doet wat nodig is! Wij komen met de nodige medewerkers aan op locatie en zorgen uiteraard dat we ook alle nodige filmapparatuur bij ons hebben. Ook een drone piloot huren bij uw evenement is mogelijk!

Gedurende uw evenement kunt u uw eigen gang gaan terwijl onze cameramannen alle nodige beelden maken!

1. Aftermovie laten maken, wat houdt het in?

Een aftermovie laten maken is zoals gezegd in veel situaties een erg goede keuze. Alleen wat houdt een aftermovie maken precies in? Wat voor soort video is een aftermovie? Daarover vertellen we u meer!

Een aftermovie laten maken is in principe niets meer dan een video laten maken waarin de hoogtepunten van een bepaald evenement of een bepaalde gebeurtenis naar voren komen. Dit kan bijvoorbeeld zijn van een sportevenement, een optreden, een activiteitenprogramma, maar ook van een heel ander soort evenement.

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen er dan ook voor om hun evenement vast te laten leggen en samen te vatten tot een aftermovie. De sfeer, de belangrijkste momenten en bijvoorbeeld de intro- of outro van het evenement worden in een aftermovie tot één geheel gebracht. De kijker ‘proeft’ het evenement zonder erbij te zijn.

In principe is een trouwvideo laten maken zelfs een vorm van een aftermovie laten maken, ook al wordt het vaak niet zo benoemd.

De hoogtepunten, de eventuele drukte en bijvoorbeeld speeches indien die er zijn, zijn vaak terug te zien in de  aftermovie. Het grootste doel is om de kijker het evenement te laten “meemaken” terwijl hij of zij de video bekijkt.

Wij zorgen bij de productie van een aftermovie dan ook dat de kijker als het ware wordt meegetrokken in de video. Belangrijk is natuurlijk dat het aantrekkelijk blijft en niet saai wordt. Veel aftermovies zijn dan ook kort en krachtig.

Aftermovie laten maken: toegankelijk voor een ieder

Een aftermovie laten maken is niet iets dat alleen grote bedrijven bij grote evenementen doen. Tegenwoordig worden van de kleinste gebeurtenissen al vaak aftermovies geproduceerd, en met succes!

Naar onze mening erg tof om te zien! Het brengt immers alleen maar voordelen met zich mee en het levert een geweldige herinnering op voor na het evenement.

Daarnaast maakt het niet uit hoe klein een evenement is, als de aftermovie op de juiste manier wordt geproduceerd zal deze nog steeds erg aantrekkelijk zijn. Wij van BEKA Media krijgen regelmatig te maken met grote evenementen die meerdere dagen duren, maar ook met kleinere evenementen van slechts een paar uur. 

Vaak wordt gedacht dat een aftermovie laten maken geen goed idee is als het evenement niet groot is of maar een paar uur duurt. Niets is echter minder waar. Sterker nog, een aftermovie is hetgeen dat zelfs een klein evenement erg tof in beeld kan brengen.

Een aftermovie kan in een paar minuten een paar dagen samenvatten, maar een aftermovie kan ook in enkele tientallen secondes een aantal uur samenvatten. Soms is het beter om alle hoogtepunten in de video te laten, maar er zijn ook situaties waarin een aftermovie van slechts 20 seconden, kort en krachtig het efficiëntst is.

Voorbeeldvideo: Aftermovie van het MaxValue parfum evenement in Utrecht. Onze filmploeg filmde hier slechts 1,5 uur, maar produceerde een efficiënte, kort en krachtige video.

Een aftermovie laten maken, waaruit bestaat mijn video?

Wanneer u een aftermovie laat maken bestaat het eindresultaat uit verschillende beelden die geschoten zijn tijdens het evenement. Niets is hierbij geacteerd of gespeeld, maar alles is terwijl het daadwerkelijk gebeurde vastgelegd. Wel is de sfeer natuurlijk versterkt in de edit en is alles flitsend en vloeiend aan elkaar gemonteerd. 

In de meeste gevallen zit er bij een aftermovie geen voice-over, simpelweg omdat uitgebreide uitleg vaak niet nodig is. Wel komen er toepasselijke effecten en overgangen voor in uw video.

Hoe uw uiteindelijke video er exact uitziet hangt in principe af van het soort evenement. In bepaalde situaties bestaat een aftermovie uit veel verschillende flitsende beelden. Dit zijn vaak club-achtige video’s die erg kleurrijk zijn. Ze zijn erg kort, maar wel pakkend.

In andere situaties bestaan aftermovies uit rustige beelden en duren ze wat langer. Wat bij uw evenement het handigst is hangt af van het soort evenement, maar ook van het doel van uw aftermovie. 

Als de aftermovie bedoeld is om bij de volgende editie meer bezoekers te trekken, dan maken onze specialisten deze beslissing op basis van wat marketingtechnisch het best is. Uiteraard kijken wij ook naar uw eigen wensen en verwachtingen.

Compleet pakket & extra’s

Een aftermovie laten maken betekent bij ons een zeer compleet pakket. Nadat de opnames zijn voldaan wordt zoals gezegd in de edit een vloeiend geheel gecreëerd van alle beelden. 

Verder speelt zich in de meeste gevallen een zacht muziekje af op de achtergrond. Het muziekje sluit aan op de sfeer die uw video moet uitstralen.

Een aftermovie laten maken is bij ons dus een zeer volledig pakket afnemen. Een cameraman inhuren of bijvoorbeeld een videograaf Rotterdam inhuren kan ook los, maar bij een volledig pakket krijgt u naast de 4K opnames ook:
– De professionele videomontage op de beat en met de juiste marketing technieken
Kleurcorrectie om de sfeer te versterken
– Drone beelden (gefilmd door onze drone piloot en ook in de video gemonteerd)
– Losse snip-its van de aftermovie

In de meeste gevallen wordt er dan ook gekozen voor het laten maken van een volledige video.

Klik hier om onze complete pakketten te bekijken!

Wilt u uw evenement niet helemaal laten filmen, maar wel wat beelden en foto’s vanuit de lucht laten maken? Dan is een drone piloot huren wellicht de juiste optie voor u. 

Voorbeeldvideo: De aftermovie die wij produceerden bij het voetbaltoernooi van de Krajicek Foundation voor kinderen. Dit is een voorbeeld van een relatief uitgebreide aftermovie met een rustige montage.

2. Aftermovie laten maken en het proces

Een aftermovie laten maken kan een aantal dagen tot aantal weken in beslag nemen. Hoelang de productie van uw aftermovie exact duurt en hoe het proces verloopt hangt af van een aantal verschillende factoren. Vanuit onze kant hebben wij over het algemeen geen lange wachttijden of levertijden.

Stel, u wilt een aftermovie laten maken van uw evenement dat komende week plaatsvindt. Dan is de eerste stap voor u uiteraard om contact met ons op te nemen of als u geen vragen heeft een aanvraag in te dienen voor één van onze aftermovie pakketten

Indien een gewenst pakket zich niet bevindt tussen de opties kruist u de optie “Aftermovie laten maken op maat” aan. Bij de beschrijving vult u zo duidelijk mogelijk uw wensen in.

Wij bieden u de beste kwaliteit/prijs verhouding. In eerste instantie sturen wij u altijd een offerte van het best mogelijke. Dit is zonder te kiezen voor bijvoorbeeld ‘goedkoper’ filmapparatuur. U krijgt in dit geval maximaal cinematische kwaliteit, tenzij anders gewenst. Al onze prijzen worden op maat gemaakt zodat u nooit teveel betaalt.

Als alles duidelijk is krijgt u van ons op basis van uw eigen wensen een offerte toegestuurd. Ook nemen wij contact met u op om de offerte te bespreken. Dit gebeurt binnen maximaal 24 uur nadat uw aanvraag bij ons is binnengekomen.

Ook als u wel één van onze pakketten wilt kiezen krijgt u op basis van uw keuze een offerte binnen. Zodra u deze heeft geaccordeerd is het project officieel!

Aftermovie laten maken kosten

Aftermovie laten maken kosten worden gebaseerd op een aantal factoren. De belangrijkste punten zijn hierbij:

Hoelang uw evenement duurt (en hoelang onze crew aanwezig moet zijn)
Waar uw evenement plaatsvindt
– De apparatuur die wij voor uw evenement moeten inzetten
– Of u naast gewone beelden ook drone beelden wilt

Indien u een op maat gemaakte offerte aanvraagt sturen wij u op basis van deze informatie een zo voordelig mogelijke prijs. In de eerste instantie ontvangt u van ons dus een prijs op basis van het best mogelijke dat geleverd kan worden.

Hieronder valt onder andere de meest uitgebreide filmapparatuur. Als dit bedrag achteraf buiten uw budget blijkt te vallen zal er gekeken worden wat wij voor u kunnen betekenen binnen een lager budget.

Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor wat minder geavanceerde apparatuur. In dat geval ontvangt u nog steeds een 4K aftermovie, maar bijvoorbeeld wat minder cinematisch.

Volledig evenement filmen?

Verder kunt u ook een aftermovie laten maken zonder dat het volledige evenement gefilmd hoeft te worden. In zo’n situatie filmen wij bijvoorbeeld enkel de belangrijkste momenten van uw evenement. Dit zorgt er ook voor dat u uiteindelijk een stuk goedkoper uit bent.

In de eerste instantie gaan wij er altijd vanuit dat onze filmcrew gedurende uw volledige evenement aanwezig zal zijn. Dit om geen enkel belangrijk moment te missen. Als er bepaalde momenten zijn waarvan u van te voren al weet dat deze niet op beeld hoeven kan dit zeker schelen in de uiteindelijke kosten.

Zo zijn er bijvoorbeeld klanten die een evenement hebben dat 3 dagen duurt. Zij vragen ons niet om de volledige 3 dagen aanwezig te zijn, maar bijvoorbeeld 2 uurtjes op de eerste en 2 uurtjes op de laatste dag.

Dit soort keuzes kunnen leiden tot efficiëntere prijzen. Bij sommige evenementen is dit echter lastig omdat er niet altijd van te voren ingeschat kan worden wanneer de belangrijke momenten plaats zullen vinden. Dit is dus een afweging die u voor uzelf zult moeten maken.

Uw bevestiging

Nadat wij u de offerte hebben toegestuurd is het aan u de taak om (indien akkooord) de offerte te ondertekenen. Dit kan direct digitaal. Zodra u de offerte heeft geaccordeerd is de opdracht officieel uitbesteed.

Nadat u de offerte heeft geaccordeerd krijgt u vanzelf een bevestiging van ons binnen. Deze bevestiging komt samen met de betaallink en de factuur in uw email.

Wanneer ook de betaling is voldaan is uw bestelling volledig afgerond. Vanaf dat moment worden vanuit onze kant alle onkosten gemaakt, apparatuur voorbereid en de nodige personeelsleden voor de door u aangevraagde datum gereserveerd.

Ook krijgt u wanneer de opdracht vaststaat uw eigen contactpersoon van ons. Uiteraard is ons 010-nummer 7 dagen per week voor u bereikbaar, maar voor sneller en efficiënter contact krijgt u ook uw eigen contactpersoon. In vrijwel alle gevallen is dit ook één van de personeelsleden die op de opnames aanwezig zal zijn.

Op een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding en een flexibel bereikbare klantenservice heeft u bij ons ten alle tijden garantie! Onze hoogste prioriteit is dan ook dat u na afloop van de productie tevreden bij ons zult vertrekken.

Aftermovie laten maken: de opnames

Op de afgesproken datum is onze filmploeg ruim op tijd aanwezig op locatie. Indien nodig worden er alvast wat beelden gemaakt en alle apparatuur wordt uiteraard voorbereid.

Het is bij een aftermovie laten maken zoals gezegd gebruikelijk dat wij gedurende het volledige evenement aanwezig zijn. Dit is bedoeld om geen enkel belangrijk moment te missen. Dit betekent overigens niet dat alle camera’s gedurende de hele dag zullen draaien. 

Tijdens het evenement zullen wij alles wat nodig is in 4K vastleggen vanaf verschillende standpunten. Indien er bepaalde zaken zijn die u extra op beeld wilt of juist niet op beeld wilt horen wij dit graag van u.

Onze cameraman en drone piloot zijn dusdanig op elkaar ingespeeld dat alles tijdens de opnames vloeiend verloopt. Daarnaast bieden wij bij de afname van iedere videoproductie de mogelijkheid hierbij ook fotografie diensten af te nemen met een korting van maar liefst 50%. Ook bieden wij zwart wit fotografie als optie. 

Zoals gezegd hoeft u zich zelf niet bezig te houden met zaken omtrent de opnames. Deze zaken vallen onder onze verantwoordelijkheid. Onze personeelsleden zullen u overigens niet in de weg lopen!

Aantal opnamedagen & apparatuur

Bij evenementen die meerdere dagen duren kunt u zelf kiezen of u wilt dat er iedere dag wordt gefilmd, of slechts op een aantal van deze dagen. Als er op iedere dag vrijwel vergelijkbare activiteiten plaatsvinden kan het voordeliger zijn om enkel 1 of 2 dagen te filmen.

Bij de voorbeeldvideo hiernaast hebben wij slechts twee dagen gefilmd. Er was sprake van een zomerschool die een week duurde, maar er zijn alleen beelden gemaakt op de eerste en de laatste dag. Dit omdat op deze twee dagen de belangrijkste momenten plaatsvonden. Deze momenten vond onze klant genoeg om hoogtepunten uit te halen voor in de aftermovie.

Op welke dagen de beelden worden gemaakt hangt er maar net vanaf welke gebeurtenissen u het belangrijkst vindt!

Wanneer u een aftermovie laat maken aan ons bepalen wij op basis van een aantal factoren welke filmapparatuur de beste keuze is. Zoals gezegd kiezen wij in eerste instantie altijd voor de best mogelijke apparatuur.

In veel gevallen worden de beelden gemaakt met een Sony FS5 of een Sony A7S. Alle nodige hulpmiddelen komen hier uiteraard ook nog bij. 

Voorbeeldvideo: Aftermovie Zomerschoool – Talenten van Morgen

De samenwerking was heel prettig. Altijd heel netjes op tijd en kwaliteit prijs verhouding is ook top. Altijd een luisterend oor, wat heel fijn werken was!

Zakaria

Talenten van Morgen

Aftermovie laten maken: de edit

Na de opnames vindt natuurlijk de edit van de aftermovie plaats. Onze video editor zorgt dat alle beelden een vloeiend geheel worden. Hierbij wordt goed nagegaan wat marketingtechnisch wel en niet handig is als uw doel bijvoorbeeld is om bij de volgende editie meer bezoekers te trekken. Om dit zo goed mogelijk te doen en voor de juiste resultaten te zorgen werken onze editors nauw samen met onze marketingspecialisten.

Verder worden belangrijke beelden goed naar voren gebracht en zorgen we dat de video een logische volgorde krijgt.

Indien nodig worden special effects die van toegevoegde waarde zijn ook tijdens de videomontage gemaakt. Hetzelfde geldt voor mooie en toepasselijke overgangen. Ook editen wij alles op de beat. De beat van uw video kunt u zelf uitkiezen en voor de edit naar ons toesturen, maar u kunt dit ook aan ons overlaten.

Een andere mogelijkheid is dat wij enkele beats naar u opsturen waaruit u een keuze kunt maken. Bij het maken van een aftermovie is het van belang dat de beat bij de video past. 

Kleurcorrectie & wijzigingen

Verder zorgen wij er tijdens de edit ook voor dat uw aftermovie levendiger wordt gemaakt door middel van de juiste kleurcorrectie. Gemiddeld hanteren wij na de opnames een levertijd van 1 tot 2 weken. Is het voor u van belang dat de video veel eerder af is? Bijvoorbeeld omdat deze de dag na het evenement al online geplaatst moet worden? Dan kunnen wij van de opdracht een spoedopdracht maken. U ontvangt de video dan in overleg op zeer korte termijn.

Nadat de montage volledig is afgerond krijgt u uw video toegezonden. Dit is het moment waarop u de gelegenheid heeft om eventuele wijzigingen aan ons door te geven.

Nadat wij ook uw wijzigingen hebben toegepast kan het volledige proces worden afgerond en hopen wij u bij een volgend project terug te zien!

3. Voordelen aftermovie laten maken

Een aftermovie laten maken brengt zoals gezegd veel voordelen met zich mee. Per situatie verschilt het nut van een aftermovie laten maken enorm. Hierbij onderscheiden we met name 2 situaties. De commerciële kant, waarbij het vooral marketingtechnisch voordelen met zich meebrengt en voordelen voor uw onderneming meebrengt is de eerste kant.

De tweede mogelijkheid is puur voor uzelf. Er zijn immers ook veel gevallen waarin onze klanten een aftermovie puur laten maken als herrinering van een mooie dag of avond. In principe is een aftermovie maken van een verjaardag hier een goed voorbeeld van. U laat een aftermovie maken, maar niet met als doel hiermee reclame te maken. 

Aftermovie laten maken als reclame (commercieel)

Een bedrijfsfilm laten maken is vaak het eerste waar men aan denkt als het gaat over een video die voor meer klanten of bezoekers moet zorgen. Een aftermovie van een bepaalde gebeurtenis kan in sommige gevallen echter een net zo grote rol hierin spelen!

Stel, uw evenement vindt iedere 3 maanden 1 keer plaats. Op een gegeven moment kiest u ervoor een aftermovie te laten maken van het evenement en deze na afloop online te delen. Dan kan dit ervoor zorgen dat er veel meer mensen geïnteresseerd raken in uw evenement.

Met name de juiste doelgroep kan van een goede aftermovie behoorlijk onder de indruk raken. Dit geldt ook als uw aftermovie bijvoorbeeld slechts één keer per jaar plaatsvindt.

Kijkers komen er überhaupt achter dat uw evenement bestaat, maar daarnaast wordt de sfeer marketingtechnisch zodanig neergezet dat men ook daadwerkelijk ziet hoe geweldig uw evenement is.

Nieuwsgierig maken

We maken de kijker eerst nieuwsgierig en ’triggeren’ hem of haar vervolgens op de juiste manier. 

Dit kan al snel leiden tot grote interesse bij de juiste doelgroepen. In combinatie met het feit dat de kijker (bijvoorbeeld) de verschillende activiteiten, artiesten of gebeurtenissen ziet die op uw evenement aanwezig waren, kan dit ertoe leiden dat zij de volgende editie graag willen bijwonen.

U kunt ervoor kiezen in de aftermovie alvast een kleine hint te geven over de volgende editie. Bijvoorbeeld dat deze over 3 maanden is. Wanneer het uiteindelijk zo ver is gebruikt u de aftermovie van de vorige editie als promotievideo voor het nieuwe evenement.

Hierbij kunnen bepaalde titels en teksten iets worden aangepast zodat het een toepasselijker promotiemiddel voor dat specifieke moment wordt. 

Verder is een aftermovie laten maken ook de ideale opvulling voor uw social media. Het is erg belangrijk uw social media kanalen goed en professioneel bij te houden als u het maximale wilt halen uit uw online marketing. Zorgen dat u af en toe een aftermovie online plaatst en bijvoorbeeld losse snip-its hiervan zal een positieve bijdrage leveren. Het effect hiervan wordt vaak enorm onderschat.

Aftermovie laten maken voor uzelf

Gaat het u helemaal niet om marketing of het commerciële gedeelte, maar wilt u puur een aftermovie laten maken voor uzelf? Dat kan natuurlijk ook! Bij dit soort varianten van aftermovies leggen we de focus er vaak wat minder op de video echt “pakkend” te maken voor potentiële bezoekers. De focus ligt meer op de emoties. Wij proberen alles wat u belangrijk kunt vinden aan de avond of de dag in de video terug te laten komen. Het liefst zodanig dat het u de avond opnieuw laat beleven.

Daarnaast zijn dit soort aftermovies vaak ook een stuk langer doordat ze niet pakkend hoeven te zijn. Zo kunnen we ervoor zorgen dat geen enkel moment dat voor u van belang kan zijn wordt overgeslagen. Er hoeft immers niet op gelet te worden dat de video voor een potentiële klant niet saai moet worden. De personen die de aftermovie in dit geval bekijken, bekijken hem immers voor zichzelf.

4. Aftermovie laten maken binnen uw budget

Eerder hebben we u al verteld dat het belangrijkste deel van het proces kan starten nadat wij van u een akkoord hebben gekregen. Hierbij zijn we er dan ook vanuit gegaan dat u akkoord gaat met het bedrag.

Er is echter ook een ander belangrijk scenario waar we misschien niet vanuit gaan, maar wel zeker rekening mee moeten houden. Namelijk de situatie waarin het kostenplaatje buiten uw budget valt.

Betekent dit meteen dat u geen aftermovie kunt laten maken? Nee, zeker niet! Wij zullen er ten alle tijden alles aan doen om u ook in budget tegemoet te komen. In dergelijke situaties kunnen wij altijd even kijken wat er wel in uw budget valt.

Wel vinden wij het belangrijk om voorop te stellen dat wij gegarandeerd een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding bieden! Sterker nog, een kwaliteit/prijs verhouding die u maar zelden zult tegenkomen! Hiermee maken wij aftermovie producties graag voor een ieder toegankelijk en niet alleen voor de financieel onafhankelijke ondernemer.

Uiteraard kan een aftermovie in een hoger budget vaak wat meer kanten op, maar dit betekent zeker niet dat aftermovies binnen lagere budgetten kwalitatief minder zijn. 

Apparatuur keuzes binnen uw budget

Wanneer wij uw aftermovie gaan produceren kiezen wij zoals aangegeven ten alle tijden de beste apparatuur om hierbij te gebruiken. Dit geldt overigens niet enkel als u een aftermovie laat maken, maar ook bijvoorbeeld bij een trouwvideo laten maken en bij al onze andere soorten videoproducties.

Omdat BEKA Media als 1 van de weinige bedrijven in Nederland gespecialiseerd is in de productie van alle soorten video’s, is er binnen ons bedrijf sprake van talloze verschillende filmapparatuur.

De camera, geluidsapparatuur en belichting die bijvoorbeeld bij een promotievideo de beste keuze is, hoeft absoluut niet altijd de beste keuze te zijn bij een aftermovie. Om die reden beslissen wij per shoot op basis van de situatie wat de best mogelijke filmapparatuur is.

Ook kijken wij per shoot welke videospecialisten wij meesturen naar uw evenement. Onze filmploeg wordt zorgvuldig samengesteld per project.

Aftermovie kosten te hoog?

Past het uiteindelijk niet in het budget dat u in gedachte had? Dan kiezen onze specialisten voor wat “goedkoper” apparatuur. Zo kan er onder meer een net iets neutralere camera meegenomen worden naar uw evenement. In plaats van bijvoorbeeld de Sony FS7, kunnen wij kiezen voor een Sony FDR camera.

Indien het ons de beste optie leek om uw evenement met meerdere cameramannen te filmen, kan ervoor gekozen worden dit toch met wat minder personeel te doen en de drone beelden kunnen bijvoorbeeld worden weggelaten.

Uiteindelijk zult u ook in deze situatie een 4K videoproductie ontvangen met een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding. Het enige verschil kan zijn dat uw aftermovie er net wat minder cinematisch uitziet, wat minder diepte heeft en dat gebeurtenissen wat minder vaak vanuit verschillende standpunten in beeld kunnen komen.

Of u drone beelden bij uw aftermovie wilt is aan u! Een drone piloot huren kunt u bij vrijwel iedere videoproductie bij ons doen. Daarnaast kunt u dit tevens als losse dienst afnemen. Is uw evenement buiten? Dan is dit wel een absolute aanrader! Daarnaast is ook gratis een luchtfoto laten maken mogelijk als u kiest voor drone beelden.

5. Aftermovie laten maken in het buitenland

Tot slot is een aftermovie laten maken ook in het buitenland mogelijk! Dit scheelt uiteraard wel in kosten omdat onze filmploeg met u mee moet reizen naar de locatie. U heeft hierin geen beperkingen.

Als videograaf in Rotterdam behoren wij tot de bekende bedrijven, maar ook nationaal en internationaal is BEKA Media actief.

Er zijn een aantal kleine punten die in het buitenland anders kunnen zijn. Is uw evenement bijvoorbeeld buiten de EU? Dan is de kans aanwezig dat onze drone(s) niet mee kunnen.

In zulke situaties kijken wij wat in dat specifieke land de regels en mogelijkheden zijn. Zo kan er bijvoorbeeld op locatie een drone gehuurd worden. 

Onze filmploeg zal gedurende het evenement verblijven in het land waar het plaatsvindt. Gaat het om een evenement dat bijvoorbeeld een aantal weken duurt? En heeft u hierbij slechts van een aantal dagen beelden nodig? Dan is de kans groot dat onze filmploeg een aantal keer heen en weer zal gaan.

Buitenland of binnenland maakt overigens geen verschil in de dienst die u ontvangt. Ook in deze situatie staan wij immers voor een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding en zorgen wij dat u tevreden bij ons kunt vertrekken!

6. Losse aftermovie laten editen

Wilt u uw evenement niet laten filmen, maar enkel een losse aftermovie laten editen bij ons? Dat kan natuurlijk ook! Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u nog losse beelden heeft van uw vorige evenement. Het zou natuurlijk zonde zijn om hier geen gebruik van te maken. Daarom bieden wij tevens de mogelijkheid enkel uw aftermovie te laten editen.

Hierbij maakt het niet uit hoeveel beelden u heeft. Vaak wordt gedacht dat een edit niet mogelijk is als er maar een aantal fragmentjes beschikbaar zijn. Niets is echter minder waar. Uiteraard kan een aftermovie edit waarbij meer beelden beschikbaar zijn ook meer kanten op, maar ook met slechts een aantal fragmenten kan al iets gecreëerd worden.

Een aftermovie enkel laten editen is uiteraard een stuk goedkoper dan een compleet pakket. De exacte prijs wordt in dit geval gebaseerd op onder andere het aantal fragmenten dat u heeft. Dit heeft namelijk een grote impact op hoeveel werk uw aftermovie videomontage is voor onze video editor.

De lengte van uw fragmenten speelt ook een rol.

Verder speelt het uiteraard een rol of u effecten en titels in de aftermovie wilt laten voorkomen. In sommige gevallen vragen klanten ons ook om aftermovies te editen met beelden van evenementen die online te vinden zijn. Uiteraard is ook dit een mogelijkheid.

Wel maken wij u er in zulke situaties op attent dat u te maken kunt krijgen met copyright. Beelden die van oorsprong niet van u zijn kunnen leiden tot problemen indien u deze gebruikt.

Hoe werkt een losse edit?

Als u enkel uw aftermovie wilt laten editen is het allereerst belangrijk om te kijken met welke beelden u dit wilt laten doen. Heeft u zelf beelden? Bent u van plan zelf beelden te maken? Of wilt u de beelden van het internet halen?  Indien u zelf al beschikt over de beelden vragen wij u om al deze beelden naar ons te mailen. Dit doet u in de hoogste resolutie waarover u beschikt. Wij zullen deze beelden downloaden en er een edit naar wens van maken.

Heeft u de beelden nog niet, maar bent u deze nog van plan te maken? Dan kunnen wij u tijdens een contactmoment enkele tips geven. Deze tips gaan over punten waar u op zou kunnen letten om tot een professioneler eindresultaat te komen.

Als u wilt dat wij de beelden van het internet halen dan is het belangrijk dat we rekening houden met waar u de edit uiteindelijk van plan bent te plaatsen. Een aftermovie laten editen met beelden die niet van u zijn kan zoals gezegd problemen opleveren.

Uw eigen aftermovie laten maken

Wij hopen met dit artikel uw vragen omtrent het laten maken van een aftermovie beantwoord te hebben! Heeft u nog andere vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag één van onze pakketten aan!

Lees ook: Een luchtfoto laten maken

Loading...