Een aftermovie laten maken is de ideale manier om terug te blikken op uw evenement. Daarnaast is een aftermovie laten maken ook een slimme manier
om bij de eventuele volgende editie van uw evenement meer bezoekers te trekken. Ook is het de optimale opvulling voor uw social media kanalen als
bedrijf zijnde!

Klik hier om onze pakketten te bekijken of uw eigen aanvraag in te dienen!

Trouwvideo laten maken? Wij bieden u den scherpste prijzen en uiteraard de beste kwaliteit! Uw bruiloft gefilmd, gefotografeerd en uiteraard
gemonteerd. Lees vooral op uw gemak verder en bekijk onze trouwvideo pakketten. Ook het indienen van uw aanvraag is in een aantal
muisklikken gedaan!

Aftermovie laten maken

vinkje 4K aftermovie laten maken op maat
vinkje 4K droneshots
vinkje Een geweldige terugblik op uw evenement
vinkje Professionele videomontage & kleurcorrectie
vinkje Op maat gemaakte prijs, geen verrassingen
vinkje Snelle leveringen
vinkje Gratis wijzigingen na productie
-Bekijk hier een voorbeeld:

Aftermovie laten maken? Dan bent u bij BEKA Media aan het juiste adres! Met een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding en de juiste videospecialisten produceren wij uw aftermovie naar uw wensen, maar met onze creativiteit!

Uw evenement spectaculair samengevat in één video!

Echt klasse! Ik ben zeer tevreden met de uiteindelijke opnames, waar o.a. muziek, overgangen en ondersteunende teksten in gemonteerd zijn. Alles super professioneel. BEKA Media is een aanrader en Kaan een absolute topper!

Uw Culinaire Avond

Fred

Ontzettend fijne samenwerking gehad. Nadat ik met een zieke filmmaker kwam te zitten, heeft BEKA media mij uit de brand geholpen! Met een topresultaat als gevolg. Ontzettend flexibel, professioneel en duidelijke communicatie. Echt een aanrader! Nogmaals bedankt voor jullie goede service!

Detentie Centrum

Michel Q.

Wij als Stichting JOZ hebben een fantastische ervaring gehad met de mannen van BEKA Media. Ze hebben oog voor detail, zijn creatief en flexibel. Daarnaast geven ze de klant hun volle focus. Een enorme aanrader!

Stichting JOZ

Saif

Aftermovie laten maken pakketten

Pakket op maat aanvragen

Wilt u het volledige evenement laten filmen of een gedeelte?

Wilt u ook foto’s laten maken? Bij afname van een aftermovie krijgt u 50% korting op fotografie!

Wilt u drone beelden?

ontvangen op uw offerte? Meld u dan aan om GRATIS op de hoogte te blijven van onze nieuwe aanbiedingen!

Aftermovie laten maken? Uw evenement spectaculair op beeld!

Een aftermovie laten maken kan bij vrijwel alle soorten evenementen leiden tot talloze grote voordelen. In de ene situatie is het doel het overhouden van een mooie herrinering, terwijl het in de andere situatie moet leiden tot meer bezoekers bij de volgende editie van uw evenement.

In beide gevallen houden wij zowel tijdens de opnames als tijdens de edit rekening met het uiteindelijke doel!

We brengen alles op de juiste manier in beeld en kijken als één van de weinige videoproductiebedrijven ook naar de marketingtechnische vlakken!

U hoeft bij het laten maken van een aftermovie zelf niets te doen. Wij komen met de nodige medewerkers aan op locatie en zorgen uiteraard dat we ook alle nodige filmapparatuur bij ons hebben.

Ook een drone piloot huren bij uw evenement is mogelijk! Bij de meeste pakketten zitten drone beelden van onze drone piloot al inbegrepen. Bij een aanvraag op maat kunt u dit als extra optie selecteren.

1. Aftermovie laten maken, wat houdt het in?

Een aftermovie laten maken is zoals gezegd in veel situaties een erg goede keuze. Het leidt tot talloze voordelen. Alleen wat houdt een aftermovie maken nu precies in? Wat voor soort video is het? Daarover vertellen we u meer!

Een aftermovie laten maken is in principe niets meer dan een video laten maken waarin de hoogtepunten van een bepaald evenement of een bepaalde gebeurtenis spectaculair naar voren komen. Dit kan bijvoorbeeld zijn van een sportevenement, een optreden, een activiteitenprogramma, maar ook van een heel ander soort evenement.

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen er dan ook voor om hun evenement vast te laten leggen en samen te vatten tot een pakkende video. De sfeer, de belangrijkste momenten en bijvoorbeeld de intro- of outro van het evenement worden in tot één geheel gebracht.

De kijker ‘proeft’ het evenement zonder erbij te zijn.

De hoogtepunten, de eventuele drukte en bijvoorbeeld speeches indien die er zijn, zijn vaak terug te zien in de  uiteindelijke video. Door middel van een kwalitatief hoogwaardige 4K video vatten we het evenement krachtig samen!

Wij zorgen bij de productie van een aftermovie dan ook dat de kijker als het ware wordt meegetrokken in de video. Belangrijk is natuurlijk dat het aantrekkelijk blijft en niet saai wordt. Veel aftermovies zijn dan ook kort en krachtig.

Aftermovie laten maken: toegankelijk voor een ieder

Een aftermovie laten maken is niet iets dat alleen grote bedrijven bij grote evenementen doen. Tegenwoordig worden van de kleinste gebeurtenissen al vaak aftermovies geproduceerd, en met succes!

Naar onze mening erg tof om te zien! Het brengt immers alleen maar voordelen met zich mee en het levert een geweldige herinnering op voor na het evenement.

Daarnaast maakt het niet uit hoe klein een evenement is, als de aftermovie op de juiste manier wordt geproduceerd zal deze nog steeds erg aantrekkelijk zijn

Wij van BEKA Media krijgen regelmatig te maken met grote evenementen die meerdere dagen duren, maar ook met kleinere evenementen van slechts een paar uur. 

Een aftermovie kan in een paar minuten een paar dagen samenvatten, maar een ook in enkele tientallen secondes een aantal uur samenvatten.

Soms is het beter om alle hoogtepunten in de video te laten, maar er zijn ook situaties waarin een eindresultaat van slechts 20 seconden, kort en krachtig het efficiëntst is.

Indien u bij uw productie hier een voorkeur in heeft kunt u dit uiteraard gerust bij ons aangeven! Wij zullen ten alle tijden uw wensen naleven.

 

Voorbeeldvideo: Aftermovie van het MaxValue parfum evenement in Utrecht. Onze filmploeg filmde hier slechts 1,5 uur, maar produceerde een efficiënte, kort en krachtige video.

Een aftermovie laten maken, waaruit bestaat mijn video?

Wanneer u een aftermovie laat maken bestaat het eindresultaat uit verschillende beelden die geschoten zijn tijdens het evenement.

Niets is hierbij geacteerd of gespeeld, maar alles is terwijl het daadwerkelijk gebeurde vastgelegd. Wel is de sfeer natuurlijk versterkt in de edit en is alles flitsend en vloeiend aan elkaar gemonteerd door onze video editor.

In de meeste gevallen zit er bij een aftermovie geen voice-over, simpelweg omdat uitgebreide uitleg vaak niet nodig is. Wel komen er toepasselijke effecten en overgangen voor in uw video.

Hoe uw uiteindelijke video er exact uitziet hangt in principe af van het soort evenement. In bepaalde situaties bestaat een aftermovie uit veel verschillende flitsende beelden. Dit zijn vaak club-achtige video’s die erg kleurrijk zijn. Ze zijn erg kort, maar wel pakkend.

In andere situaties bestaan aftermovies uit rustige beelden en duren ze wat langer. Wat bij uw evenement het handigst is hangt af van het soort evenement, maar ook van het doel van uw aftermovie.

Als de aftermovie bedoeld is om bij de volgende editie meer bezoekers te trekken, dan maken onze specialisten deze beslissing op basis van wat marketingtechnisch het best is. Uiteraard kijken wij ook naar uw eigen wensen en verwachtingen.

Compleet pakket & extra’s

Een aftermovie laten maken betekent bij ons een zeer compleet pakket. Nadat de opnames zijn voldaan wordt zoals gezegd in de edit een vloeiend geheel gecreëerd van alle beelden.

Verder speelt zich in de meeste gevallen een zacht muziekje af op de achtergrond. Het muziekje sluit aan op de sfeer die uw video moet uitstralen.

Een aftermovie laten maken is bij ons dus een zeer volledig pakket afnemen. Een cameraman inhuren kan ook los, maar bij een volledig pakket krijgt u naast de 4K opnames ook:
– De professionele videomontage met de juiste marketing technieken
Kleurcorrectie om de sfeer te versterken
– Drone beelden (gefilmd door onze drone piloot en ook in de video gemonteerd)
– Losse snip-its van de aftermovie

In de meeste gevallen wordt er dan ook gekozen voor het laten maken van een volledige video.

Klik hier om onze complete pakketten te bekijken!

Wilt u uw evenement niet helemaal laten filmen, maar wel wat beelden en foto’s vanuit de lucht laten maken? Dan is een drone piloot huren wellicht de juiste optie voor u. 

Voorbeeldvideo: De aftermovie die wij produceerden bij het voetbaltoernooi van de Krajicek Foundation voor kinderen. Dit is een voorbeeld van een relatief uitgebreide aftermovie met een rustige montage.

2. Aftermovie laten maken en het proces

Een aftermovie laten maken kan een aantal dagen tot aantal weken in beslag nemen. Hoelang de productie exact duurt en hoe het proces verloopt hangt af van een aantal verschillende factoren. Vanuit onze kant hebben wij over het algemeen geen lange wachttijden of levertijden.

Stel, u wilt een aftermovie laten maken van uw evenement dat komende week plaatsvindt. Dan is de eerste stap voor u uiteraard om contact met ons op te nemen of als u geen vragen heeft een aanvraag in te dienen voor één van onze pakketten

Indien een gewenst pakket zich niet bevindt tussen de standaard opties kruist u de optie “Aftermovie laten maken op maat” aan. Bij de beschrijving vult u zo duidelijk mogelijk uw wensen in.

Wij bieden u de beste kwaliteit/prijs verhouding. In eerste instantie sturen wij u altijd een offerte van het best mogelijke. Dit is zonder te kiezen voor bijvoorbeeld ‘goedkoper’ filmapparatuur. U krijgt in dit geval maximaal cinematische kwaliteit, tenzij anders gewenst. Al onze prijzen worden op maat gemaakt zodat u nooit teveel betaalt.

Als alles duidelijk is krijgt u van ons op basis van uw eigen wensen een offerte toegestuurd. Ook nemen wij contact met u op om de offerte te bespreken. Dit gebeurt binnen maximaal 24 uur nadat uw aanvraag bij ons is binnengekomen.

Ook als u wel één van onze pakketten wilt kiezen krijgt u op basis van uw keuze een offerte binnen. Zodra u deze heeft geaccordeerd is het project officieel!

Aftermovie laten maken kosten

Aftermovie kosten worden gebaseerd op een aantal factoren. De belangrijkste punten zijn hierbij:

Hoelang uw evenement duurt (en hoelang onze crew aanwezig moet zijn)
Waar uw evenement plaatsvindt
– De apparatuur die wij voor uw evenement moeten inzetten
– Of u naast gewone beelden ook drone beelden wilt

Indien u een op maat gemaakte offerte aanvraagt sturen wij u op basis van deze informatie een zo voordelig mogelijke prijs. In de eerste instantie ontvangt u van ons dus een prijs op basis van het best mogelijke dat geleverd kan worden.

Hieronder valt onder andere de meest uitgebreide filmapparatuur. Als dit bedrag achteraf buiten uw budget blijkt te vallen zal er gekeken worden wat wij voor u kunnen betekenen binnen een lager budget.

Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor wat minder geavanceerde apparatuur. In dat geval ontvangt u nog steeds een 4K aftermovie, maar bijvoorbeeld wat minder cinematisch.

Volledig evenement filmen?

Niet in alle situaties hoeft het volledige evenement gefilmd te worden. Het kan ook zo zijn dat er slechts een aantal momenten zijn die u op beeld wilt hebben. In zo’n situatie filmen wij bijvoorbeeld enkel de belangrijkste momenten van uw evenement. Dit zorgt er ook voor dat u uiteindelijk een stuk goedkoper uit bent.

In de eerste instantie gaan wij er altijd vanuit dat onze filmcrew gedurende uw volledige evenement aanwezig zal zijn. Dit om geen enkel belangrijk moment te missen. Als er bepaalde momenten zijn waarvan u van te voren al weet dat deze niet op beeld hoeven kan dit zeker schelen in de uiteindelijke kosten.

Zo zijn er bijvoorbeeld klanten die een evenement hebben dat 3 dagen duurt. Zij vragen ons niet om de volledige 3 dagen aanwezig te zijn, maar bijvoorbeeld 2 uurtjes op de eerste en 2 uurtjes op de laatste dag.

Dit soort keuzes kunnen leiden tot efficiëntere prijzen. Bij sommige evenementen is dit echter lastig omdat er niet altijd van te voren ingeschat kan worden wanneer de belangrijke momenten plaats zullen vinden. Dit is dus een afweging die u voor uzelf zult moeten maken.

Uw bevestiging

Nadat wij u de offerte hebben toegestuurd is het aan u de taak om (indien akkooord) de offerte te ondertekenen. Dit kan direct digitaal. Zodra u de offerte heeft geaccordeerd is de opdracht officieel uitbesteed.

Nadat u de offerte heeft geaccordeerd krijgt u vanzelf een bevestiging van ons binnen. Deze bevestiging komt samen met de betaallink en de factuur in uw email.

Wanneer ook de betaling is voldaan is uw bestelling volledig afgerond. Vanaf dat moment worden vanuit onze kant alle onkosten gemaakt, apparatuur voorbereid en de nodige personeelsleden voor de door u aangevraagde datum gereserveerd.

Ook krijgt u wanneer de opdracht vaststaat uw eigen contactpersoon van ons. Uiteraard is ons 010-nummer 7 dagen per week voor u bereikbaar, maar voor sneller en efficiënter contact krijgt u ook uw eigen contactpersoon. In vrijwel alle gevallen is dit ook één van de personeelsleden die op de opnames aanwezig zal zijn.

Op een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding en een flexibel bereikbare klantenservice heeft u bij ons ten alle tijden garantie! Onze hoogste prioriteit is dan ook dat u na afloop van de productie tevreden bij ons zult vertrekken.

De opnames

Op de afgesproken datum is onze filmploeg ruim op tijd aanwezig op locatie. Indien nodig worden er alvast wat beelden gemaakt en alle apparatuur wordt uiteraard voorbereid.

Tijdens het evenement zullen wij alles wat nodig is in 4K vastleggen vanaf verschillende standpunten. Indien er bepaalde zaken zijn die u extra op beeld wilt of juist niet op beeld wilt horen wij dit graag van u.

Onze cameraman en drone piloot zijn dusdanig op elkaar ingespeeld dat alles tijdens de opnames vloeiend verloopt.

Daarnaast bieden wij bij de afname van iedere videoproductie de mogelijkheid hierbij ook fotografie diensten af te nemen met een korting van maar liefst 50%. Ook bieden wij zwart wit fotografie als optie.

Zoals gezegd hoeft u zich zelf niet bezig te houden met zaken omtrent de opnames. Deze zaken vallen onder onze verantwoordelijkheid. Onze personeelsleden zullen u overigens niet in de weg lopen!

Aantal opnamedagen & apparatuur

Bij evenementen die meerdere dagen duren kunt u zelf kiezen of u wilt dat er iedere dag wordt gefilmd, of slechts op een aantal van deze dagen. Als er op iedere dag vrijwel vergelijkbare activiteiten plaatsvinden kan het voordeliger zijn om enkel 1 of 2 dagen te filmen.

Bij de voorbeeldvideo hiernaast hebben wij slechts twee dagen gefilmd. Er was sprake van een zomerschool die een week duurde, maar er zijn alleen beelden gemaakt op de eerste en de laatste dag. Dit omdat op deze twee dagen de belangrijkste momenten plaatsvonden. Deze momenten vond onze klant genoeg om hoogtepunten uit te halen voor in de aftermovie.

Op welke dagen de beelden worden gemaakt hangt er maar net vanaf welke gebeurtenissen u het belangrijkst vindt!

Wanneer u een aftermovie laat maken aan ons bepalen wij op basis van een aantal factoren welke filmapparatuur de beste keuze is. Zoals gezegd kiezen wij in eerste instantie altijd voor de best mogelijke apparatuur.

In veel gevallen worden de beelden gemaakt met een Sony FS5 of een Sony A7S. Alle nodige hulpmiddelen komen hier uiteraard ook nog bij. 

Voorbeeldvideo: Zomerschoool – Talenten van Morgen

De samenwerking was heel prettig. Altijd heel netjes op tijd en kwaliteit prijs verhouding is ook top. Altijd een luisterend oor, wat heel fijn werken was!

Zakaria

Talenten van Morgen

Aftermovie edit

Na de opnames vindt natuurlijk de edit plaats. Wij zorgen dat alle beelden een vloeiend geheel worden. Hierbij wordt goed nagegaan wat marketingtechnisch wel en niet handig is als uw doel bijvoorbeeld is om bij de volgende editie meer bezoekers te trekken. In zo’n geval is uw video namelijk hoe dan ook een vorm van video marketing.

Om dit zo goed mogelijk te doen en voor de juiste resultaten te zorgen werken onze editors nauw samen met onze marketingspecialisten.

Verder worden belangrijke beelden goed naar voren gebracht en zorgen we dat de video een logische volgorde krijgt.

Indien nodig worden special effects die van toegevoegde waarde zijn ook tijdens de videomontage gemaakt. Hetzelfde geldt voor mooie en toepasselijke overgangen. Ook editen wij alles op de beat. De beat van uw video kunt u zelf uitkiezen en voor de edit naar ons toesturen, maar u kunt dit ook aan ons overlaten.

Een andere mogelijkheid is dat wij enkele beats naar u opsturen waaruit u een keuze kunt maken. Bij het maken van een aftermovie is het van belang dat de beat bij de video past.

Kleurcorrectie & wijzigingen

Verder zorgen wij er tijdens de edit ook voor dat uw eindresultaat levendiger wordt gemaakt door middel van de juiste kleurcorrectie.

Gemiddeld hanteren wij na de opnames een levertijd 2 weken. Is het voor u van belang dat de video veel eerder af is? Bijvoorbeeld omdat deze de dag na het evenement al online geplaatst moet worden? Dan kunnen wij van de opdracht een spoedopdracht maken. U ontvangt de video dan in overleg op zeer korte termijn.

Nadat de montage volledig is afgerond krijgt u uw video toegezonden. Dit is het moment waarop u de gelegenheid heeft om eventuele wijzigingen aan ons door te geven.

Nadat wij ook uw wijzigingen hebben toegepast kan het volledige proces worden afgerond en hopen wij u bij een volgend project terug te zien!

3. Voordelen aftermovie laten maken

Een aftermovie laten maken brengt zoals gezegd veel voordelen met zich mee. Per situatie verschilt het nut en het effect enorm. Hierbij onderscheiden we met name 2 situaties. De commerciële kant, waarbij het vooral marketingtechnisch voordelen met zich meebrengt en voordelen voor uw onderneming meebrengt is de eerste kant.

De tweede mogelijkheid is puur voor uzelf. Er zijn immers ook veel gevallen waarin onze klanten een aftermovie puur laten maken als herrinering van een mooie dag of avond. Verjaardagen zijn hier goede voorbeelden van. U laat een aftermovie maken, maar niet met als doel hiermee reclame te maken. 

Aftermovie laten maken als reclame (commercieel)

Een bedrijfsfilm laten maken is vaak het eerste waar men aan denkt als het gaat over een video die voor meer klanten of bezoekers moet zorgen.

Een aftermovie van een bepaalde gebeurtenis kan in sommige gevallen echter een net zo grote rol hierin spelen!

Stel, uw evenement vindt iedere 3 maanden 1 keer plaats. Op een gegeven moment kiest u ervoor een aftermovie te laten maken van het evenement en deze na afloop online te delen. Dan kan dit ervoor zorgen dat er veel meer mensen geïnteresseerd raken in uw evenement.

Met name de juiste doelgroep kan van een goede aftermovie behoorlijk onder de indruk raken. Dit geldt ook als uw evenement bijvoorbeeld slechts één keer per jaar plaatsvindt.

Kijkers komen er überhaupt achter dat uw evenement bestaat, maar daarnaast wordt de sfeer marketingtechnisch zodanig neergezet dat men ook daadwerkelijk ziet hoe geweldig uw evenement is.

Nieuwsgierig maken

We maken de kijker eerst nieuwsgierig en ’triggeren’ hem of haar vervolgens op de juiste manier. 

Dit kan al snel leiden tot grote interesse bij de juiste doelgroepen. In combinatie met het feit dat de kijker (bijvoorbeeld) de verschillende activiteiten, artiesten of gebeurtenissen ziet die op uw evenement aanwezig waren, kan dit ertoe leiden dat zij de volgende editie graag willen bijwonen.

U kunt ervoor kiezen in de aftermovie alvast een kleine hint te geven over de volgende editie. Bijvoorbeeld dat deze over 3 maanden is. Wanneer het uiteindelijk zo ver is gebruikt u de aftermovie van de vorige editie als promotievideo voor het nieuwe evenement.

Hierbij kunnen bepaalde titels en teksten iets worden aangepast zodat het een toepasselijker promotiemiddel voor dat specifieke moment wordt. 

Verder is een zo’n kort en krachtige videoproductie ook de ideale opvulling voor uw social media kanalen!

Aftermovie laten maken voor uzelf

Gaat het u helemaal niet om marketing of het commerciële gedeelte, maar wilt u puur een aftermovie laten maken voor uzelf? Dat kan natuurlijk ook! Bij dit soort varianten van aftermovies leggen we de focus er vaak wat minder op de video echt “pakkend” te maken voor potentiële bezoekers. De focus ligt meer op de emoties. Wij proberen alles wat u belangrijk kunt vinden aan de avond of de dag in de video terug te laten komen. Het liefst zodanig dat het u de avond opnieuw laat beleven.

Daarnaast zijn dit soort varianten vaak ook een stuk langer doordat ze niet pakkend hoeven te zijn. Zo kunnen we ervoor zorgen dat geen enkel moment dat voor u van belang kan zijn wordt overgeslagen. Er hoeft immers niet op gelet te worden dat de video voor een potentiële klant niet saai moet worden. De personen die de video in dit geval bekijken, bekijken hem immers voor zichzelf.

4. Aftermovie laten maken binnen uw budget

Eerder hebben we u al verteld dat het belangrijkste deel van het proces kan starten nadat wij van u een akkoord hebben gekregen. Hierbij zijn we er dan ook vanuit gegaan dat u akkoord gaat met het bedrag.

Er is echter ook een ander belangrijk scenario waar we misschien niet vanuit gaan, maar wel zeker rekening mee moeten houden. Namelijk de situatie waarin het kostenplaatje buiten uw budget valt.

Betekent dit meteen dat u geen aftermovie kunt laten maken? Nee, zeker niet! Wij zullen er ten alle tijden alles aan doen om u ook in budget tegemoet te komen. In dergelijke situaties kunnen wij altijd even kijken wat er wel in uw budget valt.

Wel vinden wij het belangrijk om voorop te stellen dat wij gegarandeerd een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding bieden! Sterker nog, een kwaliteit/prijs verhouding die u maar zelden zult tegenkomen! Hiermee maken wij aftermovie producties graag voor een ieder toegankelijk en niet alleen voor de financieel onafhankelijke ondernemer.

Uiteraard kan een aftermovie in een hoger budget vaak wat meer kanten op, maar dit betekent zeker niet dat aftermovies binnen lagere budgetten kwalitatief minder zijn. 

Apparatuur keuzes binnen uw budget

Wanneer wij uw aftermovie gaan produceren kiezen wij zoals aangegeven ten alle tijden de beste apparatuur om hierbij te gebruiken.

Omdat BEKA Media als 1 van de weinige bedrijven in Nederland gespecialiseerd is in de productie van alle soorten video’s, is er binnen ons bedrijf sprake van talloze verschillende filmapparatuur.

De camera, geluidsapparatuur en belichting die bijvoorbeeld bij een promotievideo de beste keuze is, hoeft absoluut niet altijd de beste keuze te zijn bij een aftermovie. Om die reden beslissen wij per shoot op basis van de situatie wat de best mogelijke filmapparatuur is.

Ook kijken wij per shoot welke videospecialisten wij meesturen naar uw evenement. Onze filmploeg wordt zorgvuldig samengesteld per project.

Aftermovie kosten te hoog?

Past het uiteindelijk niet in het budget dat u in gedachte had? Dan kiezen onze specialisten voor wat “goedkoper” apparatuur.

Zo kan er onder meer een net iets neutralere camera meegenomen worden naar uw evenement. In plaats van bijvoorbeeld de Sony FS7, kunnen wij kiezen voor een Sony FDR camera.

Indien het ons de beste optie leek om uw evenement met meerdere cameramannen te filmen, kan ervoor gekozen worden dit toch met wat minder personeel te doen en de drone beelden kunnen bijvoorbeeld worden weggelaten.

Uiteindelijk zult u ook in deze situatie een 4K videoproductie ontvangen met een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding. Het enige verschil kan zijn dat uw eindresultaat er net wat minder cinematisch uitziet, wat minder diepte heeft en dat gebeurtenissen wat minder vaak vanuit verschillende standpunten in beeld kunnen komen.

Of u drone beelden bij uw productie wilt is aan u! Een drone piloot huren kunt u bij vrijwel iedere videoproductie bij ons doen. Daarnaast kunt u dit tevens als losse dienst afnemen. Is uw evenement buiten? Dan is dit wel een absolute aanrader!

Daarnaast is ook gratis een luchtfoto laten maken mogelijk als u kiest voor drone beelden.

Uw eigen aanvraag indienen?

Wij hopen met dit artikel uw vragen omtrent het laten maken van een aftermovie beantwoord te hebben! Heeft u nog andere vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag één van onze pakketten aan!

Loading...