Een aftermovie laten maken is de ideale manier om terug te blikken op uw evenement. Daarnaast is een aftermovie laten maken ook een slimme manier
om bij de eventuele volgende editie van uw evenement meer bezoekers te trekken. Ook is het de optimale opvulling voor uw social media kanalen als
bedrijf zijnde!

Klik hier om onze aftermovie pakketten te bekijken of uw eigen aanvraag in te dienen!

Aftermovie laten maken? Wij helpen u graag!
Aftermovie laten maken

Aftermovie laten maken? Wij van BEKA Media helpen u graag! Met een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding en de juiste videospecialisten produceren wij uw aftermovie naar uw wensen, maar met onze creativiteit!

Meteen uw eigen aftermovie laten maken? Klik hier om onze voordelige aftermovie pakketten te bekijken en eventueel uw eigen aanvraag in te dienen!

Liever eerst meer te weten komen? Lees dan vooral op uw gemak even verder!

Een aftermovie laten maken kan bij vrijwel alle soorten evenementen leiden tot talloze grote voordelen. In de ene situatie is het doel van een aftermovie laten maken het overhouden van een mooie herrinering, terwijl het in de andere situatie moet leiden tot meer bezoekers bij de volgende editie.

Hoe dan ook kan een aftermovie laten maken talloze voordelen met zich meebrengen. Daarnaast hoeft u bij het laten maken van een aftermovie zelf niets te doen. Wanneer u een aftermovie laat maken kunt u er gerust vanuit gaan dat onze filmploeg alles doet wat nodig is!

Gedurende uw evenement kunt u uw eigen gang gaan terwijl onze cameramannen alle nodige beelden maken!

Inhoudsopgave

– Een aftermovie laten maken, wat houdt het in?
– Aftermovie laten maken en het proces
– De voordelen van een aftermovie laten maken
– Aftermovie laten maken binnen uw 
budget
– Aftermovie laten maken in het buitenland
– Losse aftermovie laten editen?

Aftermovie laten maken

Een aftermovie laten maken, wat houdt het in?

Een aftermovie laten maken is zoals gezegd in veel situaties een erg goede keuze. Alleen wat houdt een aftermovie precies in? Wat voor soort video is het? Daarover vertellen we u meer.

Een aftermovie laten maken is in principe niets meer dan een video laten maken waarin de hoogtepunten van een bepaald evenement of een bepaalde gebeurtenis naar voren komen. Dit kan bijvoorbeeld zijn van een sportevenement, een optreden, een activiteitenprogramma, maar ook van een bruiloft of huwelijksaanzoek.

In principe is een trouwvideo laten maken zelfs een vorm van een aftermovie laten maken. 

De hoogtepunten, maar ook de sfeer, de eventuele drukte en de mogelijke activiteiten zijn te zien in de video. Het grootste doel is om de kijker het evenement te laten “meemaken” terwijl hij of zij de video bekijkt. Wij zorgen bij de productie van een aftermovie dan ook dat de kijker als het ware wordt meegetrokken in de video

Aftermovie laten maken: toegankelijk voor een ieder

Een aftermovie laten maken is niet iets dat alleen grote bedrijven bij hun evenementen doen. Tegenwoordig worden van de kleinste gebeurtenissen al vaak aftermovies geproduceerd. Naar onze mening erg tof om te zien! Het brengt immers alleen maar voordelen met zich mee en het levert een geweldige herinnering op voor na het evenement. 

Daarnaast maakt het niet uit hoe klein een evenement is, als de aftermovie op de juiste manier wordt geproduceerd zal deze nog steeds erg aantrekkelijk zijn. Vaak wordt gedacht dat een aftermovie laten maken geen goed idee is als het evenement niet groot is. Niets is echter minder waar. Sterker nog, een aftermovie is hetgeen dat zelfs een klein evenement erg tof in beeld kan brengen. 

Een aftermovie laten maken, waaruit bestaat mijn video?

Wanneer u een aftermovie laat maken bestaat het eindresultaat uit verschillende beelden die geschoten zijn tijdens het evenement. Niets is hierbij geacteerd of gespeeld, maar alles is terwijl het daadwerkelijk gebeurde vastgelegd. Wel is de sfeer natuurlijk versterkt in de edit en is alles flitsend en vloeiend aan elkaar gemonteerd. 

Hoe uw uiteindelijke video er exact uitziet hangt in principe af van het soort evenement. 

In bepaalde situaties bestaat een aftermovie uit veel verschillende flitsende beelden. Dit zijn vaak club-achtige video’s die erg kleurrijk zijn. Ze zijn erg kort, maar wel pakkend.

In andere situaties bestaan aftermovies bijvoorbeeld uit rustige beelden en duren ze wat langer. Wat bij uw evenement het handigst is hangt af van het soort evenement, maar ook van het doel van uw aftermovie. 

Als de aftermovie bedoeld is om bij de volgende editie meer bezoekers te trekken, dan maken onze specialisten deze beslissing op basis van wat marketingtechnisch het best is. Wij zorgen ervoor dat u met de productie dus ook daadwerkelijk uw doelen behaalt. Uiteraard kijken wij ook naar uw eigen wensen en verwachtingen. 

Naast een vloeiend geheel van de beelden die tijdens het evenement zijn geschoten, komen er in de aftermovie ook de nodige effecten voor. Wij kijken per type aftermovie welke effecten het meest toepasselijk zijn.

Een aftermovie laten maken met toepasselijke special effects is een stuk aantrekkelijker dan een standaard variant. 

Compleet pakket & extra’s

Een aftermovie laten maken betekent bij ons een zeer compleet pakket. Nadat de opnames zijn voldaan wordt zoals gezegd in de edit een vloeiend geheel gecreëerd van alle beelden. 

Verder speelt zich in de meeste gevallen een zacht muziekje af op de achtergrond. Het muziekje sluit aan op de sfeer die de video moet uitstralen.

Een aftermovie laten maken is bij ons dus een zeer volledig pakket afnemen. Een cameraman inhuren of bijvoorbeeld een videograaf Rotterdam inhuren kan ook los, maar bij een volledig pakket krijgt u naast de 4K opnames ook:
– De professionele videomontage op de beat en met de juiste marketing technieken
Kleurcorrectie om de sfeer te versterken
Drone beelden (gefilmd door onze drone piloot en ook in de video gemonteerd)
– Losse snip-its van de aftermovie

In de meeste gevallen wordt er dan ook gekozen voor het laten maken van een volledige video.

Klik hier om onze complete pakketten te bekijken!

Wilt u uw evenement niet helemaal laten filmen, maar wel wat beelden en foto’s vanuit de lucht laten maken? Dan is een drone piloot huren wellicht de juiste oplossing voor u. 

Voorbeeldvideo: De aftermovie die wij produceerden bij het voetbaltoernooi van de Krajicek Foundation voor kinderen. Dit is een voorbeeld van een relatief uitgebreide aftermovie met een rustige montage.

Top services goed beeldkwaliteit en mooie eind content. Zeer professioneel!

Mohamed

Krajicek Foundation

Aftermovie laten maken en het proces

Een aftermovie laten maken kan een aantal dagen tot aantal weken in beslag nemen. Hoelang de productie van uw aftermovie exact duurt en hoe het proces verloopt hangt af van een aantal verschillende factoren. Vanuit onze kant hebben wij over het algemeen geen lange wachttijden!

Stel, u wilt een aftermovie laten maken van uw evenement dat komende week plaatsvindt. Dan is de eerste stap voor u uiteraard om contact met ons op te nemen of als u geen vragen heeft een aanvraag in te dienen voor één van onze aftermovie pakketten

Indien een gewenst pakket zich niet bevindt tussen de opties kruist u de optie “Aftermovie laten maken op maat” aan. Bij de beschrijving vult u zo duidelijk mogelijk uw wensen in. Indien u een maximum budget heeft kunt u dit ook aangeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Als alles duidelijk is krijgt u van ons op basis van uw eigen wensen een offerte toegestuurd. Ook nemen wij contact met u op om de offerte te bespreken.

Dit gebeurt binnen 24 uur nadat uw aanvraag bij ons is binnengekomen. 

Ook als u wel één van onze pakketten wilt kiezen krijgt u op basis van uw keuze een offerte binnen. Zodra u deze heeft geaccordeerd is het project officieel!

Aftermovie laten maken kosten

Aftermovie kosten worden gebaseerd op een aantal factoren. De belangrijkste punten zijn hierbij:

Hoelang uw evenement duurt
Waar uw evenement plaatsvindt
– De apparatuur die wij voor uw evenement moeten inzetten
– Of u naast gewone beelden ook drone beelden wilt

Indien u een op maat gemaakte offerte aanvraagt sturen wij u op basis van deze informatie een zo voordelig mogelijke prijs. In de eerste instantie ontvangt u van ons een prijs op basis van het best mogelijke dat geleverd kan worden.

Hieronder valt onder andere de meest uitgebreide filmapparatuur. Als dit bedrag achteraf buiten uw budget blijkt te vallen zal er gekeken worden wat wij voor u kunnen betekenen binnen een lager budget.

Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor wat minder geavanceerde apparatuur. In dat geval ontvangt u nog steeds een 4K aftermovie, maar bijvoorbeeld wat minder cinematisch. 

Volledig evenement filmen?

Verder kunt u ook een aftermovie laten maken zonder dat het volledige evenement gefilmd hoeft te worden. In zo’n situatie filmen wij bijvoorbeeld enkel de belangrijkste momenten van uw evenement. Dit zorgt er ook voor dat u uiteindelijk een stuk goedkoper uit bent.

In de eerste instantie gaan wij er altijd vanuit dat onze filmcrew gedurende uw volledige evenement aanwezig zal zijn.

Dit om geen enkel belangrijk moment te missen. Als er bepaalde momenten zijn waarvan u van te voren al weet dat deze niet op beeld hoeven kan dit zeker schelen in de uiteindelijke kosten. Zo zijn er bijvoorbeeld klanten die een evenement hebben dat 3 dagen duurt. Zij vragen ons niet om de volledige 3 dagen aanwezig te zijn, maar bijvoorbeeld 2 uurtjes op de eerste en 2 uurtjes op de laatste dag. 

Dit soort keuzes kunnen leiden tot efficiëntere prijzen

Uw bevestiging

Nadat wij u de offerte hebben toegestuurd is het aan u de taak om (indien akkooord) de offerte te ondertekenen en de afgesproken aanbetaling te voldoen. In verband met dure filmapparatuur die wordt gebruikt en de onkosten die er bij kijken komen werken wij in principe met een vooraf betaling. Uiteraard ontvangt u hierbij netjes een betaalbevestiging en een bevestiging van wat wij u zullen toesturen. 

Omdat sommige klanten zich hierbij echter niet prettig voelen is op aanvraag ook een aanbetaling van slechts 50% mogelijk. De tweede 50% betaalt u in dat geval pas na de opnames.

Op een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding en een flexibel bereikbare klantenservice heeft u bij ons ten alle tijden garantie! Onze hoogste prioriteit is dan ook dat u na afloop van de productie tevreden bij ons zult vertrekken. 

Aftermovie laten maken

Aftermovie laten maken: de opnames

Zodra wij uw akkoord hebben ontvangen voor het laten maken van de aftermovie is de opdracht officieel. Zodra ook de factuur is voldaan reserveren wij de nodige personeelsleden voor de afgesproken datum.

Op de afgesproken datum is onze filmploeg ruim op tijd aanwezig op locatie. Indien nodig worden er alvast wat beelden gemaakt en alle apparatuur wordt uiteraard voorbereid.

Het is bij een aftermovie laten maken zoals gezegd gebruikelijk dat wij gedurende het volledige evenement aanwezig zijn. Dit is bedoeld om geen enkel belangrijk moment te missen.

Dit betekent overigens niet dat alle camera’s gedurende de hele dag zullen draaien. 

Wij vragen u wel om het ruim op tijd aan te geven als u ons slechts enkele uren op het evenement wilt hebben. Het is handig om dit van te voren met ons te overleggen zodat wij hierop kunnen inspelen. 

Onze cameraman en drone piloot zijn dusdanig op elkaar ingespeeld dat alles tijdens de opnames vloeiend verloopt. Daarnaast bieden wij bij de afname van iedere videoproductie de mogelijkheid hierbij ook fotografie diensten af te nemen met een korting van maar liefst 50%. Ook bieden wij zwart wit fotografie als dienst. 

Zoals gezegd hoeft u zich zelf niet bezig te houden met zaken omtrent de opnames. Deze zaken vallen onder onze verantwoordelijkheid.

Aantal opnamedagen & apparatuur

Bij evenementen die meerdere dagen duren kunt u zelf kiezen of u wilt dat er iedere dag wordt gefilmd, of slechts op een aantal van deze dagen.

Als er op iedere dag vrijwel vergelijkbare activiteiten plaatsvinden kan het voordeliger zijn om enkel 1 of 2 dagen te filmen.

Bij de voorbeeldvideo hieronder hebben wij slechts 2 dagen gefilmd. Er was sprake van een zomerschool die een week duurde, maar er zijn alleen beelden gemaakt op de eerste en de laatste dag.

Op welke dagen de beelden worden gemaakt hangt er maar net vanaf welke gebeurtenissen u het belangrijkst vindt!

Wanneer u een aftermovie laat maken aan ons bepalen wij op basis van een aantal factoren welke filmapparatuur de beste keuze is. Zoals gezegd kiezen wij in eerste instantie altijd voor de best mogelijke apparatuur.

In veel gevallen worden de beelden gemaakt met een Sony FS5 of een Sony A7S. Alle nodige hulpmiddelen komen hier uiteraard ook nog bij. 

Voorbeeldvideo: Aftermovie Zomerschoool – Talenten van Morgen

De samenwerking was heel prettig. Altijd heel netjes op tijd en kwaliteit prijs verhouding is ook top. Altijd een luisterend oor, wat heel fijn werken was!

Zakaria

Talenten Van Morgen

Aftermovie laten maken: de edit

Na de opnames vindt natuurlijk de edit van de aftermovie plaats. Onze video editor zorgt dat alle beelden een vloeiend geheel worden. Hierbij wordt goed nagegaan wat marketingtechnisch wel en niet handig is als uw doel bijvoorbeeld is om bij de volgende editie meer bezoekers te trekken.

Om dit zo goed mogelijk te doen en voor de juiste resultaten te zorgen werken onze editors nauw samen met onze marketingspecialisten. 

Verder worden belangrijke beelden goed naar voren gebracht en zorgen we dat de video een logische volgorde krijgt. Indien nodig worden special effects die van toegevoegde waarde zijn ook tijdens de videomontage gemaakt.

Ook editen wij alles op de beat. De beat van uw video kunt u zelf uitkiezen en voor de edit naar ons toesturen, maar u kunt dit ook aan ons overlaten.

Een andere mogelijkheid is dat wij enkele beats naar u opsturen waaruit u een keuze kunt maken. Bij het maken van een aftermovie is het van belang dat de beat bij de video past. 

Kleurcorrectie & wijzigingen

Verder zorgen wij er tijdens de edit ook voor dat uw aftermovie levendiger wordt gemaakt door middel van de juiste kleurcorrectie. Gemiddeld hanteren wij na de opnames een levertijd van 1 tot 2 weken. Is het voor u van belang dat de video veel eerder af is? Bijvoorbeeld omdat deze de dag na het evenement al online geplaatst moet worden? Dan kunnen wij van de opdracht een spoedopdracht maken. U ontvangt de video dan in overleg op zeer korte termijn. 

Nadat de montage volledig is afgerond krijgt u uw video toegezonden. Dit is het moment waarop u de gelegenheid heeft om eventuele wijzigingen aan ons door te geven. Nadat wij ook uw wijzigingen hebben toegepast kan het volledige proces worden afgerond en hopen wij u bij een volgend project terug te zien!

Aftermovie laten maken

De voordelen van een aftermovie laten maken

Een aftermovie laten maken brengt zoals gezegd veel voordelen met zich mee. Per situatie verschilt het nut van een aftermovie laten maken enorm.

Hierbij onderscheiden we met name 2 situaties. De commerciële kant, waarbij het vooral marketingtechnisch voordelen met zich meebrengt en voordelen voor uw onderneming meebrengt is de eerste kant.

De tweede mogelijkheid is puur voor uzelf. Er zijn immers ook veel gevallen waarin onze klanten een aftermovie puur laten maken als herrinering van een mooie dag of avond. In principe is een aftermovie van een verjaardag hier een goed voorbeeld van. U laat een aftermovie maken, maar niet met als doel hiermee reclame te maken. 

Aftermovie laten maken voor de marketing (commercieel)

Een bedrijfsfilm laten maken is vaak het eerste waar men aan denkt als het gaat over een video die voor meer klanten of bezoekers moet zorgen. Een aftermovie van een bepaalde gebeurtenis kan in sommige gevallen echter een net zo grote rol hierin spelen!

Stel, uw evenement vindt iedere 3 maanden 1 keer plaats. Op een gegeven moment kiest u ervoor een aftermovie te laten maken van het evenement en deze na afloop online te delen. Dan kan dit ervoor zorgen dat er veel meer mensen geïnteresseerd raken in uw evenement. Met name de juiste doelgroep kan van een goede aftermovie behoorlijk onder de indruk raken. 

Kijkers komen er überhaupt achter dat uw evenement bestaat, maar daarnaast wordt de sfeer marketingtechnisch zodanig neergezet dat men ook daadwerkelijk ziet hoe geweldig uw evenement is.

Nieuwsgierig maken

We maken de kijker eerst nieuwsgierig en ’triggeren’ hem of haar vervolgens op de juiste manier. 

Dit kan al snel leiden tot grote interesse bij de juiste doelgroepen. In combinatie met het feit dat de kijker (bijvoorbeeld) de verschillende activiteiten, artiesten of gebeurtenissen ziet die op uw evenement aanwezig waren, kan dit ertoe leiden dat zij de volgende editie graag willen bijwonen.

U kunt ervoor kiezen in de aftermovie alvast een kleine hint te geven over de volgende editie. Bijvoorbeeld dat deze over 3 maanden is. Wanneer het uiteindelijk zo ver is gebruikt u de aftermovie van de vorige editie als promotievideo voor het nieuwe evenement.

Hierbij kunnen bepaalde titels en teksten iets worden aangepast zodat het een toepasselijker promotiemiddel voor dat specifieke moment wordt. 

Verder is een aftermovie laten maken ook de ideale opvulling voor uw social media. Het is erg belangrijk uw social media kanalen goed en professioneel bij te houden als u het maximale wilt halen uit uw online marketing. Zorgen dat u af en toe een aftermovie online plaatst en bijvoorbeeld losse snip-its hiervan zal een positieve bijdrage leveren. Het effect hiervan wordt vaak enorm onderschat. 

Aftermovie laten maken voor uzelf

Gaat het u helemaal niet om marketing of het commerciële gedeelte, maar wilt u puur een aftermovie laten maken voor uzelf? Dat kan natuurlijk ook!

Bij dit soort varianten leggen we de focus er vaak wat minder op de video echt “pakkend” te maken voor potentiële bezoekers. De focus ligt meer op de emoties.

Wij proberen alles wat u belangrijk kunt vinden aan de avond of de dag in de video terug te laten komen. Het liefst zodanig dat het u de avond opnieuw laat beleven.

Daarnaast zijn dit soort aftermovies vaak ook een stuk langer doordat ze niet pakkend hoeven te zijn. Zo kunnen we ervoor zorgen dat geen enkel moment dat voor u van belang kan zijn wordt overgeslagen. Er hoeft immers niet op gelet te worden dat de video voor een potentiële klant niet saai moet worden. De personen die de aftermovie in dit geval bekijken, bekijken hem immers voor zichzelf. 

Aftermovie laten maken

Aftermovie laten maken binnen uw budget

Eerder hebben we u al verteld dat het belangrijkste deel van het proces kan starten nadat wij van u een akkoord hebben gekregen. Hierbij zijn we er dan ook vanuit gegaan dat u akkoord gaat met het bedrag.

Er is echter ook een ander belangrijk scenario waar we misschien niet vanuit gaan, maar wel zeker rekening mee moeten houden. Namelijk de situatie waarin het kostenplaatje buiten uw budget valt.

Betekent dit meteen dat u geen aftermovie kunt laten maken? Nee, zeker niet!

Wij zullen er ten alle tijden alles aan doen om u ook in budget tegemoet te komen. In dergelijke situaties kunnen wij altijd even kijken wat er wel in uw budget valt. 

Wel vinden wij het belangrijk om voorop te stellen dat wij gegarandeerd een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding bieden! Sterker nog, een kwaliteit/prijs verhouding die u maar zelden zult tegenkomen!

Hiermee maken wij aftermovie producties graag voor een ieder toegankelijk en niet alleen voor de financieel onafhankelijke ondernemer.

Uiteraard kan een aftermovie in een hoger budget vaak wat meer kanten op, maar dit betekent zeker niet dat aftermovies binnen lagere budgetten kwalitatief minder zijn. 

Apparatuur keuzes binnen uw budget

Wanneer wij uw aftermovie gaan produceren kiezen wij zoals aangegeven ten alle tijden de beste apparatuur om hierbij te gebruiken. Dit geldt overigens niet enkel als u een aftermovie laat maken, maar ook bijvoorbeeld bij een trouwvideo laten maken!

Omdat BEKA Media als 1 van de weinige bedrijven in Nederland gespecialiseerd is in de productie van alle soorten video’s, is er binnen ons bedrijf sprake van talloze verschillende filmapparatuur.

De camera, geluidsapparatuur en belichting die bijvoorbeeld bij een promotievideo de beste keuze is, hoeft absoluut niet altijd de beste keuze te zijn bij een aftermovie. Om die reden beslissen wij per shoot op basis van de situatie wat de best mogelijke filmapparatuur is.

Ook kijken wij per shoot welke videospecialisten wij meesturen naar uw evenement. Onze filmploeg wordt zorgvuldig samengesteld per project.

Aftermovie kosten te hoog?

Past het uiteindelijk niet in het budget dat u in gedachte had? Dan kiezen onze specialisten voor wat “goedkoper” apparatuur. Zo kan er onder meer een net iets neutralere camera meegenomen worden naar uw evenement. In plaats van bijvoorbeeld de Sony FS7, kunnen wij kiezen voor een Sony FDR camera.

Indien het ons de beste optie leek om uw evenement met meerdere cameramannen te filmen, kan ervoor gekozen worden dit toch met wat minder personeel te doen en de drone beelden kunnen bijvoorbeeld worden weggelaten.

Uiteindelijk zult u ook in deze situatie een 4K videoproductie ontvangen met een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding. Het enige verschil kan zijn dat uw aftermovie er net wat minder cinematisch uitziet, wat minder diepte heeft en dat gebeurtenissen wat minder vaak vanuit verschillende standpunten in beeld kunnen komen.

Daarnaast komen er bijvoorbeeld geen drone beelden voor in uw video.

Of u drone beelden bij uw aftermovie wilt is aan u! Een drone piloot huren kunt u bij vrijwel iedere videoproductie bij ons doen. Daarnaast kunt u dit tevens als losse dienst afnemen. Is uw evenement buiten? Dan is dit wel een absolute aanrader! Daarnaast is ook gratis een luchtfoto laten maken mogelijk als u kiest voor drone beelden.

Aftermovie laten maken

Aftermovie laten maken in het buitenland

Tot slot is een aftermovie laten maken ook in het buitenland mogelijk! Dit scheelt uiteraard wel in kosten omdat onze filmploeg met u mee moet reizen naar de locatie. U heeft hierin geen beperkingen. Als videograaf in Rotterdam behoren wij tot de bekende bedrijven, maar ook nationaal en internationaal is BEKA Media actief.

Wel zijn er een aantal kleine punten die in het buitenland anders kunnen zijn. Is uw evenement bijvoorbeeld buiten de EU? Dan is de kans aanwezig dat onze drone(s) niet mee kunnen. In zulke situaties kijken wij wat in dat specifieke land de regels en mogelijkheden zijn. Zo kan er bijvoorbeeld op locatie een drone gehuurd worden. 

Onze filmploeg zal gedurende het evenement verblijven in het land waar het plaatsvindt. Gaat het om een evenement dat bijvoorbeeld een aantal weken duurt? En heeft u hierbij slechts van een aantal dagen beelden nodig? Dan is de kans groot dat onze filmploeg een aantal keer heen en weer zal gaan.

Buitenland of binnenland maakt overigens geen verschil in de dienst die u ontvangt. Ook in deze situatie staan wij immers voor een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding en zorgen wij dat u tevreden bij ons kunt vertrekken!

Aftermovie laten maken

Losse aftermovie laten editen

Wilt u uw evenement niet laten filmen, maar enkel een losse aftermovie laten editen bij ons? Dat kan natuurlijk ook!

Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u nog losse beelden heeft van uw vorige aftermovie. Het zou natuurlijk zonde zijn om hier geen gebruik van te maken. Daarom bieden wij tevens de mogelijkheid enkel uw beelden te laten editen.

Hierbij maakt het niet uit hoeveel beelden u heeft. Vaak wordt gedacht dat een edit niet mogelijk is als er maar een aantal fragmentjes beschikbaar zijn. Niets is echter minder waar. Uiteraard kan een aftermovie edit waarbij meer beelden beschikbaar zijn ook meer kanten op, maar ook met slechts een aantal fragmenten kan al iets gecreëerd worden.

Overigens is een aftermovie laten editen uiteraard een stuk goedkoper dan een compleet pakket. De exacte prijs wordt in dit geval gebaseerd op onder andere het aantal fragmenten dat u heeft.

Verder speelt het uiteraard ook een rol of u effecten en titels in de aftermovie wilt laten voorkomen. In sommige gevallen vragen klanten ons ook om aftermovies te editen met beelden van evenementen die online te vinden zijn. Uiteraard is ook dit een mogelijkheid.

Wel maken wij u er in zulke situaties op attent dat u te maken kunt krijgen met copyright. Beelden die van oorsprong niet van u zijn kunnen leiden tot problemen indien u deze gebruikt.

Hoe werkt een losse edit?

Als u enkel uw aftermovie wilt laten editen is het allereerst belangrijk om te kijken met welke beelden u dit wilt laten doen. Heeft u zelf beelden? Bent u van plan zelf beelden te maken? Of wilt u de beelden van het internet halen? 

Indien u zelf al beschikt over de beelden vragen wij u om al deze beelden naar ons te mailen. Dit doet u in de hoogste resolutie waarover u beschikt. Wij zullen deze beelden downloaden en er een edit naar wens van maken.

Heeft u de beelden nog niet, maar bent u deze nog van plan te maken? Dan kunnen wij u tijdens een contactmoment enkele tips geven. Deze tips gaan over punten waar u op zou kunnen letten om tot een professioneler eindresultaat te komen.

Als u wilt dat wij de beelden van het internet halen dan is het belangrijk dat we rekening houden met waar u de edit uiteindelijk van plan bent te plaatsen. Een aftermovie laten editen met beelden die niet van u zijn kan zoals gezegd problemen opleveren.

Uw eigen aftermovie laten maken?

Wij hopen met dit artikel uw vragen omtrent het laten maken van een aftermovie beantwoord te hebben!

Heeft u nog andere vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag één van onze pakketten aan!

Laat hieronder vooral nog even een reactie achter met waarover u de volgende keer graag meer te weten zou willen komen!

Lees ook: Een luchtfoto laten maken

Loading...