Aftermovie – Krajicek Foundation voetbalevenement

Krajicek Foundation organiseerde in de aftermovie hierboven een uitgebreid voetbaltoernooi voor kinderen. Er werden diverse teams gemaakt die om de beurt aankwamen op de locatie. Verdeeld over de hele dag speelden alle teams meerdere wedstrijden. De beste 2 kwamen uiteindelijk in de finale terecht voor de eindstrijd.

Wij van BEKA Media krijgen van Krajicek Foundation de opdracht dit evenement vast te leggen en een uitgebreide aftermovie van de dag te maken. Onze filmploeg was de hele dag aanwezig op het evenement om zo geen enkel belangrijk moment te missen. Uiteindelijk is de bovenstaande video het eindresultaat geworden.

Krajicek Foundation opnames & videomontage

Voor de opnames van deze aftermovie voor Krajicek Foundation hebben wij gekozen voor “neutraal” filmapparatuur. In dit geval waren dit compacte, maar kwalitatief uiteraard zeer goede 4K camera’s.

Deze keuze is onder andere gebaseerd op het feit dat snel kunnen schakelen gedurende het evenement cruciaal was. Er mocht geen enkel belangrijk moment gemist worden en onze filmploeg moest snel van A naar B kunnen.

Grote camera’s met statieven en verschillende lenzen waren voor deze opnamedag dus geen efficiënte optie. Om toch goede kwaliteit beelden te kunnen maken hebben wij een Sony FDR camera ingezet. Belichting was niet nodig omdat er daglicht was.

Verder bestond onze crew op deze dag naast onze cameraman, ook uit onze drone piloot. Een drone piloot huren kan bij vrijwel iedere videoproductie en maakt uw eindresultaat bijna altijd een stuk spectaculairder. De locatie waar dit evenement plaatsvond was ook ideaal voor mooie beelden vanuit de lucht.

Door middel van een 4K DJI drone zijn de wedstrijden vanuit een tweede standpunt gefilmd, maar zijn er ook sfeerbeelden gemaakt om voor de nodige variatie in de aftermovie te zorgen.

Na de opnames zijn de beelden uiteraard naar onze video editor gegaan. In de montage is er een vloeiend geheel gecreëerd en is de aftermovie naar wens afgewerkt. Ook de Krajicek Foundation was zeer tevreden met het eindresultaat.

Uw eigen evenement laten filmen

Wilt u na het bekijken van deze videoproductie uw eigen evenement laten filmen? Vraag dan gerust een gratis offerte aan of neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over de productie van een aftermovie, de voordelen en bijvoorbeeld de kosten? Lees dan ons uitgebreide artikel een Aftermovie laten maken

Top services goed beeldkwaliteit en mooie eind content. Zeer professioneel!

Mohammed

Krajicek Foundation

Loading...