Aftermovie – Krajicek voetbalevenement

De Krajicek Foundation organiseerde in de video hierboven een uitgebreid voetbaltoernooi voor kinderen. Er werden diverse teams gemaakt die om de beurt aankwamen op de locatie. Verdeeld over de hele dag speelden alle teams meerdere wedstrijden. De beste 2 kwamen uiteindelijk in de finale terecht. Dit hele proces is vastgelegd door onze filmploeg. Wij waren er vanaf het begin van het evenement, tot aan het einde bij. Dit om geen enkel belangrijk moment te missen. Vanaf de voorbereidingen tot aan de prijsuitreiking, van alles hebben wij de belangrijkste momenten voor u uitgekozen.

Productie Krajicek Foundation aftermovie

Bij de productie van de aftermovie voor Krajicek Foundation hebben wij gekozen voor “neutraal” filmapparatuur. In dit geval waren dit compacte, maar kwalitatief uiteraard goede camera’s. Deze keuze is onder andere gebaseerd op het feit dat snel schakelen enorm belangrijk was op deze dag. Er mag geen enkel belangrijk moment gemist worden. Wij hebben voor de productie gebruik gemaakt van een 4K Sony FDR camera en een 4K DJI Mavic Air drone. Naast een cameraman inhuren bij ons, ook onze drone piloot inhuren is vaak een absolute aanrader. In deze aftermovie is ook te zien dat de drone beelden de video compleet maken.

Dat geen enkel belangrijk moment gemist mag worden is overigens ook de reden dat bij de productie van een aftermovie, onze filmploeg vaak gedurende het volledige evenement aanwezig is. Bij een bedrijfsfilm ook promotievideo, kunnen vaak alle nodige opnames achter elkaar worden geschoten. Bij een aftermovie daarentegen is dit vaak niet mogelijk. Zo is het eerste belangrijke moment van de dag bijvoorbeeld in de ochtend vroeg. Het volgende belangrijke moment kan enkele uren later zijn. Om deze reden kosten de opnames van een aftermovie onze filmploeg vaak de hele dag.

Indien u zelf de voorkeur heeft een bepaald dagdeel niet te laten filmen is dit uiteraard wel mogelijk. Ook scheelt dit vaak in de prijs.

Uw eigen evenement laten filmen

Wilt u na het bekijken van deze videoproductie uw eigen evenement laten filmen? Vraag dan gerust een gratis offerte aan of neem contact met ons op! Wilt u meer informatie over de productie van een aftermovie, de voordelen en bijvoorbeeld de kosten? Lees dan ons uitgebreide artikel een Aftermovie laten maken

Top services goed beeldkwaliteit en mooie eind content. Zeer professioneel!

Mohammed

Krajicek Foundation

Loading...