Aftermovie – i3D.net 20 years anniversary

i3D.net Performance Hosting is een groot Nederlands bedrijf dat hoort bij het bekende Ubisoft. Het bedrijf bestaat medio september 2022 al 20 jaar en viert dit dan ook behoorlijk uitgebreid. Voor het 20-jarig bestaan huurt i3D.net een aantal ruimtes af in het Rotterdamse Nhow hotel.

Deze ruimtes worden gedurende de “20 years anniversary” gebruikt voor diverse activiteiten waaronder speeches, walking dinners en fotoshoots.

i3D.net start deze jubileumavond met een toespraak van eigenaar Stijn Koster. Hij neemt de medewerkers mee terug de geschiedenis van het bedrijf in. Nadat Stijn aan het woord is geweest komen ook enkele andere personeelsleden van i3D.net aan het woord.

Tussendoor worden er gedurende het evenement enkele pauzes gehouden en krijgt iedereen de kans wat te drinken.

Nadat er ook enkele bijzondere showtjes zijn gegeven met bijvoorbeeld goocheltrucs, vertrekken de aanwezigen richting de zaal waar de “walking dinner” plaatsvindt.

i3D.net aftermovie opnames

Onze videograaf Rotterdam en onze fotograaf zijn gedurende het volledige evenement aanwezig op locatie. i3D.net vond het belangrijk de avond vast te leggen op beeld en deze later terug te kunnen kijken en te kunnen “herbeleven“. Dit is naar onze mening dan ook één van de belangrijkste doelen van een aftermovie: Het kunnen herbeleven van een bepaald moment.

Uiteraard wordt niet ieder detail gefilmd tijdens het evenement, maar onze videograaf en fotograaf zorgen er wel voor dat er niets belangrijks ontbreekt.

Voor de aftermovie opnames heeft onze videograaf Rotterdam bij dit evenement gebruik gemaakt van de Sony A7S Mark III. De foto’s zijn gemaakt met een Canon camera met een uitgebreide lens. Als bedrijf zijnde hebben wij de verantwoordelijkheid bij ieder evenement de juiste videoproductie te leveren. Om deze reden bekijken wij dan ook per project welke apparatuur de beste keuze is.

Verder is het bij zulke evenementen ook een drone piloot huren mogelijk bij ons. Beelden vanuit de lucht kunnen uw aftermovie net dat nodige extraatje geven. Ook i3D.net heeft er voor gekozen om een drone piloot in te huren.

In verband met het slechte weer op de dag van het evenement heeft onze drone piloot de beelden echter wel op een andere dag gemaakt.

Levering pakket

Na de opnames hanteren wij gemiddeld een levertijd van 1 tot 2 weken. Dit was ook bij het pakket van i3D.net het geval.

Voor de edit van de aftermovie en de nabewerking van de foto’s hebben wij een levertijd van 2 weken gehanteerd. De foto’s zijn netjes gesorteerd en nabewerkt en de aftermovie is zoals hierboven te zien netjes in elkaar gezet.

Uiteraard hebben wij bij de edit van de aftermovie veel moeten knippen. Zo komen er natuurlijk geen hele speeches voor in de aftermovie en worden de belangrijkste hoogtepunten naar voren gebracht.

Ook leveren wij bij iedere productie kosteloos de kleurcorrectie. Dit is een erg belangrijke factor voor een mooi eindresultaat.

Uw eigen pakket afnemen?

Uw eigen aftermovie laten maken? Klik dan hier om onze pakketten te bekijken en eventueel uw aanvraag in te dienen. Wilt u wel een video laten maken of een videograaf Rotterdam inhuren, maar gaat het niet specifiek om een aftermovie? Vraag dan een gratis offerte aan!

Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen!

BEKA Media is actief door heel Nederland en levert overal de juiste productie op maat!

Loading...